Ми у Facebook
01.12.2015, 17:30

Зі школи додому - через темряву з бандитом із молотком

Рівняни у соцмережах обурюються відсутністю якісного освітлення на вулицях Фабричній та Олеко Дундича. Адже цими вулицями школярі повертаються після друкгої зміни, коли вже темно на вулиці, додому.
Порушив цю тему у соцмережі Фейсбук рівнянин Едуард Каштанов. Він пригадав, як у місті колись на жінок нападав якийсь бандит з молотком і одна з потерпілих вижила після отримання 22 ударів по голові. До того ж недавно, за його словами, був схожий випадок: чоловіку нанесли два удари молотком. Але перехожі налякали зловмисника і він втік.

У Рівненському зоопарку негода вирвала дерева та понищила вольєри [+Фото]

«А теперь вопрос к нашей чудо-власте: я понимаю не могут или не хотят найти того притрушенного молотобойца, но, наконец- то можно было бы сделать освещение на улицах Фабричная, О.Дундича, во дворах этих улиц. Об остальных улицах я пока молчу!
По этим улицам ходят наши детки в школу и, мало того, возвращаются после второй смены (это вообще конечно жесть, вторая смена для малышей) домой!
Буду рад, если что-то поменяется в нашем городе, а значит и в стране, в лучшую сторону!» - написав п. Каштанов.

У Рівному на кладовищі помер чоловік

Ольга Пешинська у коментарях під дописом поскаржилася, що така ж темінь — і в мікрорайоні «Північний». А один з дописувачів порадив обуреним рівнянам не пускати дітей масово на навчання. Тоді, мовляв, проблему влада швидко вирішить.

До речі, до такого способу вирішення проблеми цього року вдалися мешканці села Рокитне у Рокитнівськму районі. Вони, протестуючи проти другої зміни у школі, прсото не пустили дітей на навчання.


На Рокитнівщині батьки продовжують бойкотувати школу






На правах реклами