Ми у Facebook
02.12.2015, 16:00

У Чемпіонаті Рівного з футзалу визначилася трійка лідерів [+Відео]

У суботу, 28 листопада, у Рівному футзальні команди відіграли другий тур Відкритого чемпіонату міста. За їх підсумками визначилася трійка лідерів, котра виграла обидва свої стартові поєдинки.
Результати 2 туру: «Горизонт» - «Граніт» - 4:4, «Рівнегаз» – «Славія» - 1:7, «Ребелс» – «Хімік-Садове» - 3:6, «Феміда» – «Квартал» - 2:1, «Північ-центр» – «Комфорт-сервіс» - 4:5

«Славія», «Хімік-Садове» та «Комфорт-сервіс» після другого ігрового дня мають у власному активі шість очок та ділять, відповідно, перше-треті місця. Для двох перших команд перемоги у другому турі далися відносно легко, особливо це стосується «Славії». А от «Комфорт-сервіс» другий поспіль поєдинок виграє з перевагою лише в один м'яч.

Перші очки втратили «Граніт» та «Горизонт» - битва між цими фаворитами чемпіонату завершилася бойовою нічиєю 4:4. Був близький до здобуття перших залікових балів у змаганнях «Квартал», проте футболісти-дебютанти турніру так і не змогли зрівняти рахунок у матчі, мінімально поступившись 1:2.

Нагадаємо, що десять найсильніших футзальних команд області в одне коло розіграють звання чемпіона міста Рівне та три комплекти нагород. Крім того, паралельно ці ж клуби поборються за Кубок мера.

У минулому сезоні 2014-2015 року перемогу у чемпіонаті святкувала «Славія», другими стали футзалісти «Комфорт-сервісу», третіми – костопільський «Горизонт».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У головній футзальній лізі Рівного зіграють 10 команд

У Рівному стартував відкритий Чемпіонат міста з футзалу








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини