Ми у Facebook
02.12.2015, 20:30

Любовний гороскоп на 3 грудня

Яка зараз ситуація на любовному фронті у кожного з 12 знаків зодіаку?
ОВЕН. Ви будете надто дратівливі, настрій - мінливий. Навряд чи вдасться уникнути неприємної серйозної розмови. Але ввечері підніме настрій радісне побачення.

ТЕЛЕЦЬ. Вашу стриманість близька людина сприйме як неувагу, що може призвести до непорозумінь і образ. А вашій половинці сьогодні як ніколи потрібна допомога і підтримка!

БЛИЗНЮКИ. Ваша зайнятість та прискіпливість може спровокувати конфлікт між вами і коханою людиною. А вона саме сьогодні розраховує на моральну підтримку. Будьте поруч.

РАК. Не варто засмучуватися, якщо сьогодні ваша симпатія або кохана людина не захоче ділитися з вами своїми переживаннями. Постарайтеся поважати її право на особистий простір.

ЛЕВ. Постарайтеся уникнути сварки з коханою людиною, навіть якщо сьогодні скандал неминучий. Не приймайте жодний важливих рішень та серйозних зобов'язань.

Любовний гороскоп на 2015 рік

ДІВА. Зустріч з друзями обіцяє цікавий вечір і тривалу дуже відверту розмову з коханою людиною.

ТЕРЕЗИ. Сьогодні ви чарівні, насамперед для вашого коханого, що ж, спостерігайте за здивованими очима вашої половинки і пишайтеся. Можлива ностальгія за старим коханням.

СКОРПІОН. Вашій другій половинці в голову прийдуть плідні ідеї. Вона захоче постати перед вами у всій красі, у повний зріст і справити максимально сприятливе враження. Постарайтеся не дратуватися з цього приводу.

СТРІЛЕЦЬ. Настрій може зовсім опуститися до нуля, поки не зустрінете людину, спілкування з якою змусить вас забути про неприємне. А може, це ваша доля?

КОЗЕРІГ. Сьогодні вашій коханій людині буде непросто зрозуміти, що діється у вашій душі, але зрозуміти вона хотітиме дуже-дуже. Тому будьте готові до численних розпитувань...

ВОДОЛІЙ. В ім'я вашого кохання ваша половинка захоче зробити подвиг. Підтримайте це героїчне бажання бажання. Навіть якщо все залишиться просто словами...

РИБИ. Ймовірні конфлікти з близькими людьми, особливо зі старшими родичами. Кохана людина напевно спробує вас втішити, однак постарайтеся вийти з конфліктної ситуації самостійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 2 грудня
Любовний гороскоп на 1 грудня





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ