Ми у Facebook
03.12.2015, 20:30

Любовний гороскоп на 4 грудня

Що нашіптують зірки молодим, закоханим, одруженим і ще вільним знакам зодіаку?
ОВЕН. Сьогодні у вашій другій половинці вас дратуватиме абсолютно все. Будьте тактовні та поблажливі. Адже суперечка на порожньому місці може перерости у тривалий конфлікт.

ТЕЛЕЦЬ. Можливо, доведеться вибирати між коханим і другом. Не ставтеся до цього надто серйозно, бо ваша друга половинка не збирається позбавляти вас кращих друзів.

БЛИЗНЮКИ. Не поспішайте давати згоду чи приймати остаточне рішення, інакше можливі помилки та непередбачені наслідки у стосунках.

РАК. Відносини з коханою людиною можуть опинитися під загрозою - хтось із вас двох прийме остаточне рішення про розставання. Але все ж краще поговорити. Домовтесь на завтра.

ЛЕВ. При зустрічі з коханою людиною можливі серйозні ускладнення, аж до рукоприкладства. Може, зустріч перенести на інший день або мовчати як риба?

ДІВА. Настав час розставити всі крапки над “і”. Розкажіть своїй другій половинці про все, що у вас наболіло. Не хвилюйтеся, ваші переживання та претензії будуть сприйняті правильно.

ТЕРЕЗИ. Сьогодні вашою коханою людиною керуватимуть незрозумілі ревнощі. Постарайтеся переконати, що підозри абсолютно безпідставні, а ви кришталево чисті.

СКОРПІОН. Вечір може завершитись любовними переживаннями, розчаруваннями, інтригами. Скасуйте побачення. Приділіть більше часу домашнім обов'язкам і не з'ясовуйте стосунки.

СТРІЛЕЦЬ. Успішні знайомства і поїздки. Не давайте необдуманих обіцянок, не потурайте своїм гріховним бажанням. Будьте обачні з новими симпатіями.

КОЗЕРІГ. Ваш коханий приділяє вам мало уваги? Робота для нього на першому місці? Не варто влаштовувати істерику з цього приводу. Краще порадійте за нього і його успіхи.

ВОДОЛІЙ. Ймовірно, що день почнеться зі словесного конфлікту. Ваша багата фантазія зіграє з вами злий жарт. Спробуйте просто довіряти коханій людині.

РИБИ. Не варто покладати великих надій на нове знайомство, бо ця людина не затримається надовго у вашому житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 3 грудня
Любовний гороскоп на 2 грудня
Любовний гороскоп на 1 грудня





На правах реклами