Ми у Facebook
04.12.2015, 09:30

Жителі Рівненщини отримують гроші за утеплення будинків

Майже три сотні жителів Рівненщини отримали відшкодування за «теплими» кредитами із обласного бюджету.
Позичальникам компенсували гроші в розмірі 15 відсотків річних за кредитами на придбання котлів, енергозберігаючих матеріалів та обладнання. Наразі із місцевого бюджету на ці цілі витратили понад 22 тисячі гривень.

На Рівненщині кредити на "Доступне житло" видаватимуть три банки

Найжвавіше за відшкодуванням відсотків за «теплими» кредитами із обласного бюджету звертаються жителі обласного центру, Рівненського, Гощанського, Костопільського, Корецького, Березнівського та Володимирецького районів.

Наразі жителі Рівненщини на утеплення свого житла взяли більше двох тисяч семисот кредитів на суму понад 45 мільйонів гривень. З них майже вісім мільйонів позичальники витратили на купівлю більше 460 котлів, а понад 37 мільйонів пішло на придбання енергоефективного обладнання.

Також за кредитами звернулися два ОСББ. На утеплення своїх багатоповерхівок вони позичили сто тисяч гривень, повідомили у прес-службі Рівненської ОДА.

Нагадаємо, аби отримати кредит на енергоощадні заходи і відшкодування відсоткових ставок із державного та обласного бюджетів, потрібно звернутися до місцевих філій АТ «Державний ощадний банк України», ВАТ АБ «Укргазбанк», АТ «Укрексімбанк».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ