Ми у Facebook
04.12.2015, 20:30

Любовний гороскоп на 5 грудня

Про що попереджають зірки молодих, наївних, легковажних та надто впевнених в собі знаків зодаку?
ОВЕН. Висока ймовірність суперечок з коханою людиною і навіть істерик через якийсь дріб'язок, а то і зовсім без причини. Дивіться, не перегніть палицю!

ТЕЛЕЦЬ. Можливо, назріває новий етап у вашому особистому житті. Не бійтеся змін та нових зустрічей - дуже скоро відчуєте, що все йде на краще.

БЛИЗНЮКИ. Можливий конфлікт з коханою людиною. Вам здається, що вас не розуміють, не враховують ваших бажань та інтересів. Будьте об'єктивні — адже ви не центр Всесвіту...

РАК. Сьогодні ваша половинка висуне вам несподівані для вас претензії та вимоги. Не поспішайте сприймати в штики її слова. Компроміс цілком можливий, і це дуже непоганий варіант.

ЛЕВ. Сьогодні варто переключитися на особисте життя й віддатися почуттю, яке вас переповнює і яке ви досі тримали за сімома замками. Увечері на вас чекає романтичне побачення.

ДІВА. Не ображайтеся на свою половинку, а тим більше не квапте події - це не найкращий день для кардинальних змін у стосунках.

Любовний гороскоп на 2015 рік

ТЕРЕЗИ. Сьогодні вам знадобляться витримка і самовладання. Увесь день кохана людина буде випробовувати ваше терпіння. А може, вона таким чином демонструватиме свою незалежність?

СКОРПІОН. Сьогодні головне для вас — навчитися бачити свою мету, вірити в себе і не помічати перешкод. І все налагодиться, у тому числі й особисте життя.

СТРІЛЕЦЬ. У стосунках з коханою людиною відчуєте певну прохолоду. Не приймайте все так близько до серця, це тимчасове явище.

КОЗЕРІГ. Можливо, сьогодні вас розчарують дії близьких людей. Не варто покладати великі надії і на нові знайомства - крім розчарувань вони вам нічого не принесуть.

ВОДОЛІЙ. Ваша кохана людина сьогодні ламатиме голову над тим, хто з вас правий і хто винен. Тільки від вас залежатиме, як вирішиться ця ситуація.

РИБИ. Ваша друга половинка розраховує на вашу підтримку і розуміння. Постарайтеся відволіктися від надуманих проблем і нібито важливих справ, приділіть близькій людині увагу.


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 4 грудня
Любовний гороскоп на 3 грудня
Любовний гороскоп на 2 грудня





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ