Ми у Facebook
05.12.2015, 20:30

Любовний гороскоп на 6 грудня

Про що нашіптують зірки молодим, закоханим і поки що вільним знакам зодіаку?
ОВЕН. Кохана людина здатна утнути щось отаке, що докорінно змінить ваші стосунки. Постарайтеся не впадати в амбіції і об’єктивно сприйняти ситуацію.

ТЕЛЕЦЬ. Вам сьогодні можуть дорікати, пригадувати ненайкращі моменти з вашого спільного минулого. Схоже, вас збираються перевиховати)

БЛИЗНЮКИ. На вас сьогодні чекає маленький подарунок. Але він цінніший, ніж будь-який дорогий презент. Бо від щирого люблячого серця.

РАК. Якщо сьогодні захочете справити на когось враження, посміхніться. Не скупіться посмішки, вони у вас чарівні!

ЛЕВ. Все таємне колись стає явним. Не забувайте про це, хоч вам буде дуже складно розповісти правду коханій людині, все ж спробуйте

ДІВА. Вас сьогодні все дратує, і ваш коханий також. Постарайтеся придумати привід, щоб скасувати призначену з ним зустріч, інакше ризикуєте серйозно посваритися.

Любовний гороскоп на 2015 рік

ТЕРЕЗИ. Можливо, сьогодні вам доведеться виступити миротворцем у конфлікті вашої коханої людини та її родичів.

СКОРПІОН. Ви ще не заплуталися у своїх любовних стосунках? Може, нарешті настала пора зробити рішучий вибір? Але будьте обережні і ще раз подумайте.

СТРІЛЕЦЬ. Не надто вдалий день для любовних стосунків. Тому доведеться звернутись за моральною підтримкою до друзів.

КОЗЕРІГ. Сьогодні нагадають про себе якісь старі знайомства і навіть, можливо, давно забуте кохання. Не лякайтеся і не поспішайте відразу позбуватися їх - вони вам зашкодять.

ВОДОЛІЙ. Сьогодні у любовних авантюрах можливий успіх. Але для цього треба добре постаратися )

РИБИ. Вдалий день для примирення, налагодження старих і побудови нових стосунків. Можливі приємні сюрпризи, у тому числі й інтимного характеру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 5 грудня
Любовний гороскоп на 4 грудня
Любовний гороскоп на 3 грудня






На правах реклами