Ми у Facebook
06.12.2015, 19:00

Як не "губити" своїх домашніх улюбленців - поради рівненських зоозахисників

Кожен день в інтернеті з'являються сотні нових оголошень про втрату домашніх вихованців, і як показує практика, собака може втекти за кілометри від місця його втрати. І поки господар шукає улюбленця, чужі люди вже намагаються знайти йому нових господарів, тому що контактів справжнього господаря просто немає.
Нагадаємо, що відтепер на порталі OGO.ua можна знайти домашнього улюбленця

Сьогодні існує багато видів адресників:

1. Металеві адресники - довговічні і найнадійніші.

Багато форм і забарвлень адресника дозволяють господареві вибрати в тон іміджу саме його вихованця. На такому звичайно не можна вказати багато інформації, однак поміститься найважливіше: номер телефону і чудодійне слово «винагорода». Гравіювання вічне - тобто коли собака купається, чи активно грається, адресник не пошкодиться.

2. Пластикові.

Не дуже надійні. В пластиковий «корпус» кладеться маленький папірець, який в будь-який момент може розмитися від дощу чи роси. Єдиний плюс такого адресника - яскравий колір, тобто той, хто знайшов вихованця відразу помітить, що у собаки на нашийнику «щось» є.

3. Найпростіше - написати номер телефону на самому нашийнику або шлеї. Але як показує практика - напис швидко стирається, особливо якщо собака купається.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ