Ми у Facebook
07.12.2015, 07:30

Любовний гороскоп на 7 грудня

Про що попереджають зорі закоханих, але надто амбітних і нетерплячих знаків зодіаку?
ОВЕН. Для особистих справ день буде просто чудовий. Якщо буде вільний час, можна зайнятися відновленням старих знайомств. Цілком імовірно, що ночувати будете не вдома.

ТЕЛЕЦЬ. Спокійний день може перерости у вечір у романтичній, комфортній обстановці. Можливо, з келихом шампанського чи легкого вина (але не більше!) і затишно розкладеною постіллю.

БЛИЗНЮКИ. Ймовірно, випробування, що випадають на вашу долю, це лише наслідок вашої помилки у стосунках з коханою людиною. Вмієте ви зробити болісно…

РАК. Аж ніяк не ідеальний день. Будьте обережні у випадкових інтимних зв'язках, щоб не підхопити якусь халепу.

ЛЕВ. Зірки натякають, що сьогодні у вас є великий шанс відчути себе коханим/ коханою. У всіх значеннях і підтекстах цього слова – пристойних і не дуже.

ДІВА. Сприятливий день для любовних пригод. Сильні почуття та емоції мають всі шанси залишитися з вами дуже надовго.

Любовний гороскоп на 2015 рік

ТЕРЕЗИ. Непоганий час для того, щоб вирушити на пошуки амурних пригод. Ваша природна скромність вам сьогодні не знадобиться.

СКОРПІОН. Щастя в особистому житті сьогодні повинно додати вам впевненості у власних силах. І навпаки… Тож постарайтесь!

СТРІЛЕЦЬ. Намагайтеся сьогодні всіма силами зберігати емоційну рівновагу. І в жодному випадку не сваріться з близькими та коханими на тему, хто зверху.

КОЗЕРІГ. Сьогодні можете відчути самотність, особливо якщо навколо купа задоволеним життям людей. Схоже, час витерти сльози й вирушити на пошуки своєї майбутньої "половинки".

ВОДОЛІЙ. Навіть не починайте з'ясовувати стосунки з коханим чи коханою. Сьогодні нічого з того не вийде, лише образитеся одне на одного. Відкладіть це неприємне заняття на інший день.

РИБИ. Якщо вам дуже самотньо, вийдіть в люди й познайомтеся з кимось. Хоч би на вулиці, в магазині чи у транспорті… Ризиковано, але хто не ризикує, той не п’є шампанського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 6 грудня
Любовний гороскоп на 5 грудня
Любовний гороскоп на 4 грудня






На правах реклами