Ми у Facebook
08.12.2015, 11:30

Рівненського Героя АТО нагородили посмертно [+Фото]

Орден Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно) полковника Юрія Цісарука вручили в Рівному сину цього Героя АТО.
Про це повідомили з міської ради Рівного.

«Вічна пам'ять герою!» - з такими словами нагороджували родину загиблого полковника Цісарука Юрія Миколайовича, який був старшим офіцером управління оперативного командування «Захід», згідно з указом Президента України «Про відзначення державними нагородами України за особисту мужність і високий професіоналізм, виявленні у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі», нагородили Орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно).

Семикласник з Рівного створив суперкаску для бійців АТО



У заході взяли участь керівництво Рівненського обласного військового комісаріату, директор Рівненської школи №1 та весь учнівський клас сина героя Віталія Цісарука.

Як зазначив представник обласного військового комісаріату, підполковник Андрій Наконечний, український народ завжди пам’ятатиме тих, хто склав свою голову заради найціннішого скарбу – мирного майбутнього для України.

- Нагородження відбувалося в навчальному закладі сина військовослужбовця-артилериста, що дуже символічно, оскільки, пам'ятаючи героїв сьогодення, ми сіємо героїзм у серцях наших дітей в майбутньому, - вважає офіцер.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ