Ми у Facebook
09.12.2015, 07:20

Любовний гороскоп на 9 грудня

Що віщують зорі знакам зодіаку, які мріють про справжнє кохання і шалені почуття?
ОВЕН. Сьогодні ви будете чарівні і трохи розгублені. Більше впевненості в собі - і богиня кохання неодмінно вам посміхнеться.

ТЕЛЕЦЬ. Спокійний і навіть нудний день. Але ви можете все змінити. Коли ви востаннє експериментували в ліжку? А без ліжка? Ваша кохана людина це оцінить.

БЛИЗНЮКИ. Сьогодні все буде як завжди. Постарайтеся, все ж, у міру власної зіпсованості, розвіяти буденність незвичайними вчинками.

РАК. Сприятливий день для любові. Постарайтеся викроїти трохи часу на те, щоб побути поруч з коханою людиною. І навіть зовсім неважливо на що ви цей час витратите: Головне - він буде поруч.

ЛЕВ. Прекрасний день для зустрічей з близькими вам людьми. Особливо з коханими. А якщо ще влаштувати затишне гніздечко з романтичною обстановкою, свічками та напівсолодким шампанським...

ДІВА. Сьогодні у вас буде реальна можливість нарешті розплутати заплутаний клубок власних любовно-сексуальних взаємин. Зірки радять вам постаратися її не упустити.

Любовний гороскоп на 2015 рік

ТЕРЕЗИ. День обіцяє різні клопоти. Причому, як дуже приємні, так і дуже неприємні, і що найсмішніше, навіть у ліжку ))

СКОРПІОН. Не помічаєте деяких змін у поведінці вашого партнера? Можливо, тому є якісь пояснення? Можливо, настав час їх знайти і зрозуміти?

СТРІЛЕЦЬ. Несприятливий для авантюрних пригод день та вечір. Будьте обережні, звільняючись від енергії, яка накопичилась всередині вас.

КОЗЕРІГ. Якщо бути чесним із собою, то відверта розмова з коханою людиною - єдиний прийнятний вихід із ситуації. І чим швидше - тим краще.

ВОДОЛІЙ. Те, про що ви так довго мріяли, нарешті станеться. Сьогодні увага протилежної статі буде прикута тільки до вас. Ловіть момент, таке щастя не може тривати вічно!

РИБИ. Чудовий день. Вогонь кохання горить сьогодні у вашому серці яскраво, як ніколи. Не варто перекривати йому кисень - роздути таке полум'я під силу далеко не кожному. Та й погасити, по правді сказати, теж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 8 грудня
Любовний гороскоп на 7 грудня
Любовний гороскоп на 6 грудня






На правах реклами