Ми у Facebook
09.12.2015, 13:48

Завтра пікетуватимуть Рівненську облдержадміністрацію

Аграрії з усієї області приїдуть до Рівного, щоб виступити проти змін у податковому законодавстві у 2016 році.
10 грудня сільгосп виробники краю приїдуть до Рівного, щоб виступити проти скасування усіх пільг, які раніше передбачалися для агросектору.

Рівненська обласна організація Аграрної партії України, громадські професійні організації АПК, фермери та агровиробники краю підтримують звернення до Президента України Петра Порошенка, голови Верховної ради Володимира Гройсмана та прем'єр-міністра Арсенія Яценюка щодо доопрацювання цього законопроекту. Адже він не може бути прийнятий в запропоновані редакції, бо це означатиме крах агропромислового комплексу України та може спричинити потужні масові акції протесту з боку фермерів і селян.

Аграрії Рівненщини переконані, що такими діями уряд намагається “придушити” сільськогосподарського виробника. І виступають проти того, щоб у проекті Державного бюджету України на 2016 рік були відсутні будь-які елементи державної підтримки агро-промислового комплексу. Наголошують, що скасування
спецрежиму ПДВ для сільськогосподарських товаровиробників з 1 січня 2016 року є згубним, з точки зору забезпечення продовольчої безпеки України.

Акція протесту запланована на 12 годину 10 грудня 2015 року

Збір під стінами Рівненської обласної державної адміністрації (Майдан Просвіти, 1)





На правах реклами