Ми у Facebook
10.12.2015, 09:00

У Рівному працює сервіс для швидкого пошуку підробітку

Всеукраїнський сервіс з пошуку підробітку Метнись Кабанчиком відкрив онлайн-представництво в Рівному.
Як пояснюють представники ресурсу, це дасть змогу містянам швидше знаходити додаткову роботу і, відповідно, дозволить замовникам підбирати перевірених і недорогих виконавців.

За декілька місяців роботи у Рівному сервісом зацікавились 678 виконавців і 473 замовника.

Сервіс радять використовувати як альтернативу дошкам оголошень. «Ми залучаємо в якості замовників і виконавців звичайних містян», - пояснює керівник проекту Роман Кірігетов. – «Замовникам це дає змогу економити час і гроші, виконавцям – шукати підробіток у Рівному у різних напрямках».



Підробіток на побутових послугах і не тільки

Появу подібного ресурсу і попит на нього можна пояснити двома факторами. Перший – жителям великого міста потрібні помічники, так як часто не вистачає часу чи знань для вирішення побутових та інших проблем. Другий – спеціалізовані компанії, що надають відповідні послуги, мають занадто високі тарифи, що на фоні кризових явищ невигідно замовникам.

За інформацією адміністрації ресурсу, серед популярних категорій для підробітку: послуги домашнього майстра (це, зокрема, сантехнік або електрик), побутові послуги, допомога кур’єрів, промоутеров тощо. Попит є також на послуги швеї, роботу майстрів з ремонту. Замовляють і фрілансерів – копірайтерів, дизайнерів, перекладачів, веб-розробників. Загалом, як запевняють представники ресурсу, можливість підробітку є для кожного, незалежно від кваліфікації і досвіду.

Користувачі цінують швидкість і безпеку

Один з факторів, на якому варто акцентувати увагу під час пошуку підробітку чи виконавця, - затрати часу. Зараз цінуються сайти, які дозволяють вирішувати питання за 2-3 «кліки» мишкою і за декілька хвилин. Зокрема, на Метнись Кабанчиком для замовників реалізована можливість пошуку виконавців за 2 хвилини. «Рівно стільки треба для створення завдання у будь-якій категорії», - пояснюють представники ресурсу. Подібна функціональність реалізована і для шукачів підробітку: власне, пошуки їм проводити не треба, бо дані про нові завдання надходять у вигляді повідомлень на електронну пошту.



«Ми також потурбувалися про безпеку замовників», - зазначає Роман Кірігетов. – «Зокрема, кожен може сам обрати виконавця, продивившись відгуки про всіх кандидатів, побачивши їх рейтинг, отримавши доступ до перегляду портфоліо тощо».





На правах реклами