Ми у Facebook
10.12.2015, 12:40

Юні рівненські легкоатлети на турнірі в Бресті виграли по два «золота» та «срібла» [ОПИТУВАННЯ]

Рівненські спортсмени відзначилися на міжнародному турнірі з легкої атлетики в білоруському Бресті. В підсумку, юні легкоатлети здобули дві золоті медалі та два комплекти срібних нагород.
На змаганнях з 3 по 5 грудня в місті Брест (Республіка Білорусь) зібрались легкоатлети семи країн. 58-й міжнародний турнір із легкої атлетики приурочений пам'яті героя Радянського Союзу - генерал-лейтенанта Дмитра Михайловича Карбишева.

У змаганнях взяли участь більше 600 юних учасників. Змагання проходили на високому організаційному рівні в чудових умовах. Змагання проводились по двох вікових категоріях: старша вікова категорія - 1999-2000 рік народження та середня вікова категорія - 2001-2002 рік народження.

Успіхи команди Рівненської ОСДЮСШОР:

Жилінський Назар (тренер Дубіч В.П.) виступав серед старшої вікової групи та виборов перше місце з бігу на 600 метрів із результатом 1.25.1.

Джетібаєва Марія (тренер Машанєнков О.В) перемогла з бігу на 60 з/б із результатом 9.57. На дистанції 60 метрів Марія посіла друге місце з результатом 8.21 у молодшій віковій групі.

На останок, квартети юнаків та дівчат відділення легкої атлетики ОСДЮСШОР в запеклій боротьбі посіли другі місця в естафетному бігу 4х200 метрів. Склад команди юнаків: Долгушин Роман (тренер Чулаєвська Н.Ю.), Дідух Ігор (Алембіта Я.Д.) , Сич Владислав (тренер Чулаєвська Н.Ю.), Жилінський Назар (тренер Дубіч В.П.).

Склад команди дівчат: Козлинець Марія (тренер Чулаєвська Н.Ю.), Гордійчук Олександра(тренер Дубіч В.П.), Горобюк Софія(тренер Машанєнков О.В), Джетібаєва Марія (тренер Машанєнков О.В).

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненська дзюдоїстка Наталія Ніколайчик стала «бронзовою» на Європейських іграх

Рівненські дзюдоїстки на Чемпіонаті України здобули два золота















На правах реклами