Ми у Facebook
11.12.2015, 10:00

Рівняни знайшли причину низької якості обслуговування місцевими продавцями

Ними вони поділилися у коментарях на порталі ОГО
Як повідомляв портал ОГО, рівняни у соцмережах обурювалися якістю обслуговування місцевих продавців. Це викликало обговорення причин такої якості обслуговування.

"Продавці - це ж прості люди. І все залежить від людини. Просто декому не підходить професія продавця", - вважає один з дописувачів.

Ногами - по прилавку: у рівненському супермаркеті не дотримують санітарних норм


"Треба наймати на роботу кваліфікованих продавців а не всіх підряд. Більшість людей, які працюють у сфері торгівлі, не мають ніякого уявлення ні про товар, ні про норми обслуговування, ні про викладку товару, ні про класифікацюю і характеристику того ж таки товару. Вони просто приходять на роботу, щоб відбути зміну і отримати зарплату", - висловилася Світлана.

Олена: "Я сама підприємець і знаю, що це таке. Проблема в тому, що в нас левова частка таких продавців взагалі без будь-якої освіти у цій сфері. Більшість людей, які йдуть на вакансію продавця заради зарплатні, а ще й тому, що на цій роботі особливих мізків не потрібно. Більш того, багато з них взагалі безвідповідальні. Я й сама шукала собі відповідальну і компетентну в цій справі людину на роботу продавця більше року. Робіть висновки!"

У санстанції Рівного прокоментували скаргу на антисанітарію у супермаркеті

"Так ви якщо хочете знайти адекватного продавця, то треба й зарплату відповідну. А то хочуть людину, яка вміє продавати, з освітою, щоб працювала ця людина 3 8 до 20 і платити 1500-2500 грн. Кумедні в нас роботодавці.Зарплата, яку ви платите, якраз відповідє рівню ваших продавців. Дешева рибка - погана юшка", - пояснив ще один з дописувачів.


"Не в грошах причина,а у вихованні!", - впевнений ще один рівнянин.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ