Ми у Facebook
12.12.2015, 17:00

Ворожіння на Андрія: вірити чи ні

Ворожіння на Андрія - давня традиція українського народу, яка зберігається і донині. Саме у вечір перед цим святом у дівчат є унікальний шанс дізнатися про власну долю. А вірити у такі ворожіння чи ні - дізнавайтеся разом з "ОГО".
Святого Андрія Первозванного в Україні традиційно поминають 13 грудня. Але, чесно кажучи, дівчата не стільки чекають самого свята, як магічного вечора перед Андрієм, адже саме у цей час можна поворожити та дізнатися усе про свого судженого.

Варіантів ворожінь є дуже багато, а перевірити свою долю можна за допомогою одразу кількох.

Перелік найпопулярніших ворожінь

У кожної дівчини своя мета ворожіння - одні роблять це, аби розважитися, інші - аби дійсно дізнатися про власну долю. Що ж говорять про такі традиції психологи?

Більшість психологів стверджують, що у кожної є можливість вибору, тобто вірити у подібні традиції чи ні - ваш вибір. Однак, у багатьох випадках, навіть такі невинні традиції можуть суттєво вплинути на життя людини. Тут мова стосується досить тонких і чутливих натур.

Річ у тому, що не завжди ворожіння дають позитивні результати і саме в таких випадках дівчата, почувши негативні пророчення щодо свого майбутнього, можуть дійсно вірити в це і навіть впадати в депресію. Врешті-решт, траплялися випадки, коли люди хворіли від постійних стресів та віри в те, що вони залишаться самотніми ще на тривалий час.

Так, англійський псіхіатр Баркер написав цілу книгу під назвою "Перелякані до смерті", де описує випадки, коли віра у ворожіння призводила до смерті, а правельніше - спонукала людину до саморуйнування.

Саме тому, ворожіння на Андрія краще сприймати як розвагу і традицію. І взагалі, не зважаючи на різноманітні пророчення та їх результат, завжди налаштовуйте себе на краще і вірте в це!

Статті до теми:

У рівненському Магнаті святкова вечірка на Андрія

13 грудня пам'ять святого апостола Андрія Первозванного

13 грудня — ворожіння, гадання та збитки на Андрія

Вареники на Андрія і на Різдвяний піст

Привітання Андріям з Днем ангела





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ