Ми у Facebook
11.12.2015, 21:30

Топ-5 варіантів модних зачісок на Новий рік 2016

Усі жінки з нетерпінням чекають новорічної ночі, адже саме в цей час прекрасним леді випадає унікальний шанс вразити всіх своєю неповторністю, а допоможе виконати цю місію вдало підібрана зачіска.
Усім вже відомо, що повелителька наступаючого Нового року - яскрава Вогняна Мавпа, саме тому фахівці у галузі жіночої краси пропонують обирати не менш яскраві образи для новорічних святкувань і зачіска не виключення.

Так, на піку популярності буде зачіска у стилі "Belle Epoque". Основна характеристика такого варіанту - яскравість у поєднанні з жіночністю. Обов'язковий елемент зачіски - різноманітні діадеми, обручі, великі заколки з камінцями, вплетені стрічки, тощо.





Не менш актуальною буде і зачіска у стилі "ретро". Акуратно зібране волосся, блискучі хвилі+яскравий макіяж - стануть окрасою вечора.





Милі кучері. Навіть у новорічну ніч свою сходинку популярності не залишає природність. Найбільш вдалий варіант зачіски у цьому випадку - легкі вишукані локони.





Непереваршена Греція. Зачіски у грецькому стилі знаходяться на піку популярності останні кілька років і цьогоріч очолюватимуть верхні сходинки модних тенденцій.





Елегантний пучок - зачіска, яка не вимагає багато часу та коштів від модниць, але при цьому не поступається у своїй вишуканості та створення образу "рокової жінки".





Яскравого Нового року!

Статті до теми:

Що одягнути на Новий рік 2016: поради рівнянкам

Новий рік на Гавайях разом із Skybar Manhattan

Cвяткуйте Новий рік разом із готельно-розважальним комплексом "Хутір"

Яку погоду очікувати рівнянам на Новий рік









На правах реклами