Ми у Facebook
12.12.2015, 07:45

Оприлюднили фото страшної аварії на Рівненщині: жінку збили два авто [+Фото]

Близько 17 години 10 грудня на автодорозі «Київ-Чоп» поблизу села Молодаво Дубенського району сталася дорожньо-транспортна пригода із фатальним наслідком.
Про це повідомили з відділу комунікації ГУНП в Рівненській області.

Пішохід, яка переходила дорогу в невстановленому місці, потрапила спочатку під колеса «Skoda Superb», а потім — «Renault Logan». У результаті ДТП жінка загинула на місці події.



Як з’ясувала слідчо-оперативна група Дубенського ВП ГУНП в Рівненській області, водій автомобіля марки «Skoda Superb», 41-річний житель міста Дубно, здійснив наїзд на пішохода, 51-річну жительку Молодаво-2, яка переходила дорогу в невстановленому місці. Попри екстрене гальмування, наїзду уникнути не вдалося. Позаду «Skoda Superb» на «Renault Logan» їхав 27-річний житель Тернопільської області, який також наїхав на пішохода та врізався в «Skoda Superb».



За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють обставини скоєної дорожньо-транспортної пригоди та проводять досудове розслідування.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ