Ми у Facebook
11.12.2015, 16:00

Ольга Полюк виграла дві медалі на Кубку Європи з акробатичного фрістайлу

Рівненська спортсменка Ольга Полюк відзначилася на черговому етапі Кубка Європи з акробатичного фрістайлу. Фрістайлістка здобула срібну та бронзову нагороди.
Етап Кубка Європи з акробатичного фрістайлу пройшов у фінському місті Рука. Загалом українські спортсмени завоювали два «срібла» та одну «бронзу».

Рівненська «повітряна лижниця» Полюк виграла спершу срібну медаль (сума за два стрибки 155,16 бала), а наступного дня до неї додала ще й бронзову нагороду (155,61 бала).

Інша рівненчанка - Анастасія Новосад - на одному з двох етапів Кубка стала дев'ятою. Нагадаємо, що спортсменка навесні перенесла операцію на коліні та, фактично, пропустила весь літній період тренувань. Надолужити потрібно багато і зробити це складно, але спортсменка налаштована по-бойовому.

Лідер української збірної Олександр Абраменко став срібним призером - 208,91. Ще два українці фінішували біля підніжжя подіуму. Так, Микола Пуздерко був четвертим - 205,04 бала, а Абраменко - п'ятим - 200,18 бала.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненська фристайлістка Ольга Полюк виступила в Білорусі

Ольга Полюк у Швейцарії завоювала бронзову нагороду

Наступного тижня наші українські фрістайлістки вирушать до Китаю, де візьмуть участь у першому в новому сезоні етапі Кубка світу. Даний етап пройде 19-20 грудня на олімпійському стадіоні «Пташине гніздо» в Пекіні. Україна буде там представлена трьома спортсменами - Абраменком, Пуздерко і Полюк.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ