Ми у Facebook
14.12.2015, 08:15

14 грудня - День ангела у Дмитрів. Не забудьте привітати!

14 грудня День агнела у Дмитрів.
Ззовні Дмитри виявляють схожість з матір'ю. У дитинстві часто хворіють. У дитинстві помітні нестійкість нервової системи, примхливість, підвищена вимогливість до оточуючих.

Вітання на Новий рік: чого побажати рідним людям?

З віком здоров'я Дмитрика зміцнюється, а примхливість перероджується в упертість. Дуже вольовий, може вибухнути, з ним складно спілкуватися. Розумний, наполегливий, винахідливий, не боїться труднощів. Колеги цінують у ньому товариськість, здатність легко переживати невдачі. Дмитри просуваються по службі, особливо, у тих професіях, де потрібне спілкування з людьми. Обожнюють затишок, комфорт, красивих жінок та різноманітні задоволення. Їм важко обмежувати себе в чомусь. Щоб створити Дмитру необхідний рівень життєвого комфорту, дружині доведеться чимало попрацювати.

Обираємо вітання до Дня народження разом!

Дмитро чарівний і жорстокий. Кидаючись у бій, він рідко думає про наслідки, за що буває часто покараний.

Часто закохується. Нове почуття захоплює його так сильно і неподільно, що без особливих докорів сумління він змінює свої симпатії. Незважаючи на нерідкі повторні шлюби, зберігають зворушливу прихильність до дітей від попередніх шлюбів і продовжує піклуватися про них протягом всього свого життя. Дружині доведеться змиритися з буркотливістю чоловіка. Великим авторитетом у Дмитрієв користується матір. Помірно ревниві. Вони не проти випити, але пристрасті до спиртних напоїв не випробовують. Романтичне ставлення до жінок зберігається до самої старості.





На правах реклами