Ми у Facebook
14.12.2015, 14:30

Заготівля дров закінчилася вбивством

Трагедія сталася у селі Хотинь Радивилівського району.
Односельчани разом займались заготівлею дров на зиму й під кінець трудового дня випили горілки.

Відділ комунікації ГУ Національної поліції в Рівненській області повідомляє, що опісля вечері горілка призвела до сварки між сусідами.

Самогубство на Рівненщині: чоловік повісився у свято

Пояснити причину конфлікту підозрюваний, вдома у якого все відбулося, і зараз не може. Достеменно відомо одне, що під час сварки він схопив металевий стержень та почав бити свого гостя по голові. Зрозумівши, що накоїв, господар покликав на допомогу матір і сусіда. Але зарадити постраждалому нічим вже не могли — від отриманих травм 49-річний чоловік помер.

На місце події викликали працівників поліції, які затримали зловмисника. Тіло загиблого направили в морг для проведення судово-медичної експертизи.

— За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, — повідомив заступник начальника ГУ Національної поліції в Рівненській області Володимир Голубош. — 45-річному чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу. За скоєне йому загрожує до п’ятнадцяти рокsв позбавлення волі.

Джерело: "Рівне вечірнє"





На правах реклами