Ми у Facebook
14.12.2015, 14:29

Загадаю під Новий рік... квартиру

Новорічно-різдвяний час — це особливий період, коли кожен з нас по-дитячому вірить у диво і хоче створити казку для своїх рідних, близьких та коханих... А також кожне серце взимку чекає на подарунок, який змінив би все подальше життя...
Під бій курантів за святковим новорічним столом ще з дитинства кожен з нас вже звик загадувати бажання, яке хоче, щоб здійснилося у прийдешньому році. В цей момент ми згадуємо усі ті моменти, які запам’яталися впродовж року, а також малюємо картини яскравого майбутнього...

Так хочеться, щоб наступний Новий рік ми зустріли в нашій квартирі, щоб з нового року жили окремо від батьків, хочеться нарешті мати більшу оселю, а не тулитися в однокімнатній квартирі, - такі слова витають в головах багатьох людей. Відтак і потенційне бажання, яке загадують ці люди одне на всіх, — це власне житло.


ВІДЕОЗАПИС ПРОГРАМИ РАНКОВА КАВА: РІВЕРСАЙД


Жінки малюють у думках прекрасні краєвиди, які можна буде побачити з вікна власної квартири та загадують про те, щоб не далеко було ходити діткам до школи та садочку. Чоловіки ж думають та мріють, щоб будинок було споруджено з надійних матеріалів і оплату можна було б здійснювати частинами. Дідусі з бабусями бажають, щоб було не далеко від вокзалу, бо приїжджатимуть в гості з села і не хочеться добиратися з кількома пересадками по місту. І бажання усіх - щоб жити, ніби в центрі міста і водночас на природі, щоб з огородженою територією і щоб автівки біля будинку не «літали».

Здається, що подібні бажання, що зазначені вище, не можна втілити в одному житловому комплексі. І в думках знов і знов одне питання: невже все це можна і наскільки це реально у Рівному?! Ви будете здивовані, але це не просто можливо, втілення цієї мрії вже відбувається у нашому місті. Тепер новорічні мрії багатьох людей стануть реальністю. Інноваційний житловий комплекс «Ріверсайд» здійснить вашу заповітну мрію!

А тепер про все детальніше.

Квартири в новобудовах як тренд

Перше питання, на яке відповідає собі кожен потенційний покупець квартири – це яке житло обрати: на первинному чи вторинному ринку. Нині відходить в минуле бажання поселитися в самому центрі міста і байдуже, яке це житло. «Хай навіть «хрущовка» - зате у центрі», - такі тези нині можна почути вкрай рідко. Транспортне сполучення і зростання кількості авто дозволяє людям знову і знову менше звертати увагу на місце розташування і більше звертати увагу на якість, естетичність, надійність житла.

Сучасні будівельні технології, нові дизайнерські рішення та можливість індивідуального планування квартири – ось те, що нині найактуальніше для тих, хто «придивляється» до житла. Тому житло в новобудові — у тренді, «беушне» житло щороку стає все менш популярним.

Поближче до природи

Жити у місті та водночас почуватися ніби на природі – це те ідеальне поєднання про яке мріє кожна родина. Приємніше дихати з вікна пахощами дерев і квітів, аніж викидами вихлопних газів автомобілів. Комфортніше виходити у двір до водойми чи квітучих дерев, аніж до смітників, які, до того ж, з'явились тут не з твоєї волі. Зручніше дивитись, як встає сонце над річкою, аніж на те, як паркується сміттєвоз чи “викашлює” їдкий дим вантажний бус чи “фура”, яку власник залишає просто під вікнами під'їзду багатоповерхівки. Добре, коли є можливість побудувати власний будинок десь за містом. Але для цього потрібно вдало поєднати багато чинників — і підходящу земельну ділянку знайти (недарма стільки скандалів точиться щодо “земельних” рішень наших місцевих депутатів), і фінансовий ресурс для будівництва акумулювати неабиякий (особливо зважаючи на те, що мова не лише про “коробку”, а й про комунікації), і, в разі, якщо не маєте змоги будувати майбутнє житло власноруч, організувати та контролювати тривалу роботу команди людей, які все це замість вас зроблять. Коротше, питання загалом вирішувані, але не з простих.




«Ріверсайд» - все в одному


Варіант поєднання двох сучасних трендів: житла в новобудовах та поселення ближче до природи втілює у Рівному інноваційний житловий комплекс «Ріверсайд».


ВІДЕО - Екскурсія на будівництво


“РІВЕРСАЙД” по-рівненськи – це інноваційний проект для нашого міста: чи не вперше в самому центрі Рівного будується не просто будинок, а повноцінний житловий комплекс з власною інфраструктурою. Тут є все необхідне для затишного життя.

До чого тут набережна, спитаєте? Все просто! Житловий комплекс “Ріверсайд” якраз і пропонує рівнянам квартири на набережній. Мова — про набережну річки Устя в районі залізничного вокзалу. Житло у зручному та затишному центрі міста, споруджене за сучасними будівельними технологіями — ось що пропонує рівнянам “РІВЕРСАЙД”.
Квартал, що стане окрасою центру Рівного, розташований на березі річки Устя з облагородженою прибережною зоною. Для відпочинку вас та ваших сусідів по будинку тут будуть облаштовані спеціальні місця. Вийшов на двір — і відразу відчув себе ніби за містом. Хоча насправді в 5 хвилинах — готель “Мир”, поряд — загальноосвітня школа № 21 і дитсадок, кафе і ресторани, банки і супермаркети... Такого поєднання сервісу і спокою в центрі міста ви ще не зустрічали! Ось це і воно – здійснення новорічних мрій багатьох людей.

Що на будівельному майданчику?


Для того, щоб перевірити те, як триває втілення в життя інноваційного для нашого міста проекту – «Ріверсайд» варто завітати на будівельний майданчик. Думаєте, що це нереально, адже хто туди вас пустить? Насправді представники забудовника, які працюють у центрі продажів з радістю проведуть вам екскурсію по житловому майданчику, та і проведуть в сам будинок, щоб побачили, як тривають роботи. Зараз усі бажаючі можуть піднятися на 9 поверх майбутнього будинку і побачити, як триває спорудження квартир: якість матеріалів та темпи будівництва вразять кожного. Адже завдяки спеціалізованим працівникам будівництво швидко розширюється. На спорудження одного поверху затрачають близько тижня часу. Фасад виконується з керамічної цегли. Вона має набагато кращі характеристики і відповідає усім стандартам. Несучі стіни армують через кожні чотири ряди кладки. Сам будинок утеплюється якісною мінеральною ватою 10 сантиметрів, яка є вогнетривкою. Це забезпечить жителям “Ріверсайду” тепло та затишок в їх оселях. Товщина стін будинку становить 51 сантиметр. Краси і вишуканості будинку додадуть панорамні вікна. І вже з часом на місці колишніх закинутих приміщень на вулиці Небесної Сотні (колишньої Кіквідзе) постане житловий комплекс затишку, спокою і тиші для тих, хто цінує комфорт.


ВІДЕО - Екскурсія на будівництво



Ще більше комфорту від «Ріверсайду»


У житловому комплексі «Ріверсайд» клієнт має можливість придбати як одно- так і двокімнатні квартири. Покупцям пропонують стандартне планування – це квартири одно- та двокімнатного типу. Проте на стадії будівництва є можливість об’єднання у трьохкімнатну і більше квартиру. Забудовники пропонують можливості індивідуального планування, в якому вам допоможуть дизайнери житлового комплексу. Тим самим, якщо квартира ще не збудована, то ви маєте можливість замовити розташування перестінок і вже починати мріяти, який ремонт та дизайн у них буде.

Варто наголосити, що у ціну за квадратний метр ЖК «Ріверсайд» включений двоконтурний газовий котел, вже встановлені металопластикові вікна та лоджії. Лоджії засклені двокамерними склопакетами, а також утеплені 15 см мінеральної вати, зашиті гіпсокартоном. Стіни у квартирах здаються вже поштукатурені. В кожному приміщенні проведена електророзводка на 4 розетки, вимикач і центральну точку точку освітлення. Представники забудовника подбали і про металеві двері у вашій оселі, а також вже встановили
повірені лічильники на світло, газ та воду, що нині особливо актуально. Тим самим у «Ріверсайді» створили все, щоб ви почувалися комфортно.
Обіцяють, що не тільки сам будинок, а і прибудинкова територія буде облагороджена за кращими європейськими зразками. Територія матиме обмежений режим доступу і тим самим стане запорукою спокою та безпеки і для вас, і для ваших сусідів. Також забудовник обіцяє, що за європейськими стандартами буде виконано благоустрій набережної.
Новий рік – у новій квартирі!

Якщо і ви серед тих людей, які у новорічну ніч загадують бажання про власне житло, тоді ваш час здійснення мрії вже настав. Інноваційний «Ріверсайд» - це ваша реальна можливість отримати сучасне житло з прекрасною інфраструктурою практично у самому центрі міста. А завдяки індивідуальному плануванню та порадам дизайнерів ваша квартира стане сімейним гніздечком, затишною домівкою та місцем, де можна знаходити натхнення…

Нехай у Новому році примножується щастя, наступить омріяний мир та злагода. І найголовніше, під бій курантів не забудьте, що мрії про найкраще житло збуваються з житловим комплексом «Ріверсайд»!






На правах реклами