Ми у Facebook
18.12.2015, 15:30

Як обирати подарунок дитині на Миколая

Свято Миколая - одне з улюблених для багатьох дітей, адже саме в цей день творяться дива, здійснюються мрії, а батьки тішать чудовими подарунками. А які подарунки краще обрати - дізнавайтесь з OGO.ua.
Якими б теплими не були ваші стосунки з дитиною, подарунки - це своєрідне підтвердження вашої любові і уваги до свого чада. А свято Миколая - ще один чудовий шанс потішити дітей сюрпризами. То який подарунок краще обрати?

Що подарувати дитині на Миколая та Новий рік? [+ПОРАДИ]

Хто, як не ви повинні знати, чого найбільше хоче ваша дитина. Але при виборі подарунка треба враховувати багато особливостей:

1. Інтереси дитини. Досить часто трапляється так, що батьки, обираючи дитині подарунок, втілюють свої дитячі мрії. Не купуйте дитині велосипед, якого у вас колись не було. Поцікавтеся, про що дитина мріє, чим захоплюється і лише тоді обирайте подарунок.

2. Не будьте супер-чарівником. Усім відомо, що бажання дитини - безмежні. Саме тому психологи радять "не йти у дитини на поводу". Навчіться переконувати дитину у недоцільності того чи іншого подарунка, вмійте сказати "ні". Знайдіть щось, що набагато менше коштує, але принесе дитині не менше радості.

3. Подарунок - не зобов'язання. Дуже часто ви чуєте, як батьки обіцяють дитині щось купити за хорошу поведінку, за гарні оцінки і т.д. Звісно, заохочення потрібне, але у свято Миколая та Новий рік відмовтеся від звичної поведінки. Нічого не вимагайте і не обіцяйте. Зробіть дитині сюрприз.

4. Уникайте практичності. Святковий подарунок повинен тішити дитину і бути бажаним. Не використовуйте свято Миколая як привід купити дитині необхідну кофтинку чи інші потрібні речі. Подаруйте розвиваючі іграшки, книги, приставку чи щось подібне.

5. Враховуйте вік. Напевно вам зрозуміло, що при виборі подарунка обов'язково слід врахувати вік дитини. Буде якось недоречно дарувати дошкільнятам надсучасний мобільний телефон, чи немовлятам - тенісні ракетки. На кожен вік свої потреби.

А найважливіший подарунок для дитини - це ваша любов та увага. Проведіть це свято з дитиною, сходіть разом у розважальний центр, наїжтеся солодощів досхочу. Таке свято запам'ятається більше, ніж звична іграшка на Миколая.

Статті до теми:

Поради рівненським батькам: як обрати дитині новорічний костюм

Де у Рівному можна взяти на прокат дитячі новорічні костюми

Улюблені пісні про Миколая [ВІДЕО]





На правах реклами