Ми у Facebook
15.12.2015, 08:00

15 грудня: День ангела святкують Івани

15 грудня іменини святкують Івани. Не забудьте привітати своїх знайомих!
Значення імені Іван: «Яхве (Бог) змилувався, помилував».

Походження:
Це ім'я має стародавню форму Іоанн давньоєврейського походження. Це ім'я відоме у різних народів: Жан, Джон, Ян, Ганс, Джованні, Юхан, Хуан і т.д.

Характер:
Хлопчики з таким розповсюдженим ім'ям можуть мати самий різний характер. Вони можуть бути тихими й непримітними, можуть бути і непосидами. У Іванах можливе сполучення найрізноманітніших якостей: сили й слабості, добра й жорстокості, ніжності й гніву. Мають надзвичайно широке коло інтересів і захоплень, за багато чого беруться й багато чого їм вдається зробити.

Гороскоп на 2013 рік: чого чекати Козерогам від Нового року Чорної Водяної Змії?

Івани зустрічаються серед людей самих різних професій, вони можуть бути лісорубами, поетами, льотчиками, лікарями, вантажниками. Відкриті назустріч всьому світу. Завжди в курсі справ своїх родичів і близьких знайомих. За столом прагнуть зібрати численну компанію й повеселитися від душі. Івани, як правило, щедрі, але зустрічаються й скупі. Серед захоплень неодмінно футбол, риболовля. Політичні події теж не залишаються осторонь.

Привітання до Святого Миколая

Жінці, що вирішила зв'язати свою долю з Іваном, треба пам'ятати, що її буде чекати відчайдушне життя. Будинок завжди буде відкритий, черги гостей ніколи не буде перериватися.

Іван довірливий і чуйний. Він гнучкий, але може бути й упертим, якщо справа торкнеться його кревних інтересів. Дорожить шлюбом, але може захопитися однієї з подружок дружини. Не ревнивий. Але на залицяння за своєю дружиною може відреагувати непередбаченим чином. У домашньому господарстві роботу ділить на чоловічу й жіночу й свою частину справ виконує без нагадувань. Діти дуже люблять батьків, що носять ім'я Іван.

Вітання на Новий рік: чого побажати рідним людям?

Фоносемантика: Слово «Іван» справляє враження чогось хорошого, красивого, безпечного, простого, гладкого, округлого, світлого, радісного.

Талісман: Ромашка

Колір: Блакитний

Камінь: Алмаз

Знак зодіаку:
Ім'я підходить Овнам, Тельцям, Близнюкам, Ракам, Дівам, Терезам, Скорпіонам, Стрільцям і Водоліям






На правах реклами