Ми у Facebook
15.12.2015, 11:30

Трагедія на Рівненщині: з АТО повернувся на похорон дружини

Військовослужбовець повертався додому з АТО, а потрапив на похорон дружини.
Жінка не дожила до свого дня народження лишень кілька тижнів – 1 січня їй мало б виповнитися 48 років.

Трагічна ДТП сталася ще 4 грудня у селі Іванни, що на Дубенщині. 47-річний колишній сільський голова, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, насмерть збив Неонілу Мосійчук,яка собою заступила двох сусідських дітей.


У Рівному зіткнулись дві іномарки


Свідки розповіли, що в автомобілі водій знаходився один і мчав на дуже великій швидкості, потерпілу він протянув ще близько 75 метрів. Винуватець, скинувши загиблу з капоту, поливав її мінеральною водою, проте, жінка загинула на місці.

Чоловік Неоніли Мосійчук Петро повернувся з АТО якраз на похорон дружини. І зараз він хоче лише одного – справедливого покарання для вбивці, і дуже боїться, що винуватець аварії – колишній голова сільради – може уникнути відповідальності.

«Я кожний день там розочки ставлю. 10 місяців я її не бачив, я до неї позвонив і кажу: я приїду», – розповідає вдівець. «Хай зараза сяде, щоб більше нікого не забив, як мою дружину».

У подружжя не було своїх дітей. Після повернення з АТО Неоніла й Петро хотіли всиновити двох діток із місцевого інтернату. Та жінка таки врятувала два дитячі життя – ціною свого.

Наразі правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Санкція інкримінованої статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

За матеріалами: НТН





На правах реклами