Ми у Facebook
15.12.2015, 12:15

Учасники АТО Рівненщини: "Образити свого голову не дозволимо"

Фото "Рівне 1"

Від їхнього імені висловився заступник голови організації Союзу ветеранів АТО Рівненщини Олександр Зайчук.
Нагадаємо, що вочра голову Союзу ветеранів АТО намагалися затримати у Рівному луганчани

"У Рівному посеред білого дня намагалися викрасти голову нашої обласної організації Союзу ветеранів АТО Сергія Стрільця. Невже за нашими бійцями полюють???? Нахабно, в публічному місці біля міської лікарні на чорній "Тойота кемрі" кілька чоловіків і жінка намагалися запхати героя неоголошеної війни на Донбасі в салон автомобіля. Сергій в АТО отримав інвалідність, він був одним з тих, хто вижили в Іловайському котлі минулого літа. І тепер після усього пережитого якісь "терористи" намагалися його викрасти. Ми одразу викликали поліцію і журналістів. А викрадачі залишились замкнуті в своїй "Тойоті". Що то у світі робиться, що якісь бандити отак серед бідого дня в нашому тиловому і мирному місті нахабніють??? А в салоні авто вони почуваються, мов недоторкані???? Ми сприятимемо поліції та іншим силовим структурам у встановлені причин та мотивів цих злочинців. Сергія ми образити не дозволимо. Як нікого іншого з рівненських атошників. Як заступник голови обласної організації я докладу усіх зусиль, аби винних притягнули до відповідальності", - написав у соцмережі Фейсбук Олександр Зайчук.

Зайчук Олександр Дмитрович (ДОСЬЄ)

Пізніше він розповів журналісту ОГО, що стан Сергія Стрільця - поганий. Він лікується у Рівненському військовому госпіталі під наглядом військової служби правопорядку. І додав:

Трагедія на Рівненщині: з АТО повернувся на похорон дружини


- Ми з'ясували, хто власник авто, на якому приїхали затримувати Стрільця, з якого воно міста. Але розголошувати це поки не можу. Цю інофрмацію везу зараз начальнику поліції Рівненщини. Ми зробимо все, щоб допомогрти правоохоронцям максимально об'єктивно розслідувати цю справу.








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ