Ми у Facebook
15.12.2015, 21:00

Як нестандартно зустріти Новий рік

Набридли нудні святкування Нового року перед телевізором? Тоді пропонуємо кілька цікавих ідей, які обов'язково зроблять ваше свято незабутнім.
Зазвичай Новий рік асоціюється з засніженими горами, зимовими морозами та яскравими ялинками. Ми ж пропонуємо замінити традиційну атмосферу на більше теплу та сонячну. Відправтеся на Новий рік у теплі краї і зустріньте його під гарячим сонцем та зеленими пальмами. А якщо такої можливості немає, у вас є чудовий шанс попасти на "рівненські Гаваї" у Skybar Manhattan.

Свято на даху. У Рівному точно знайдеться кілька місць, де можна зустріти Новий рік на даху багатоповерхівки. Візьміть з собою шампанське і насолоджуйтеся яскравими вогнями нічного міста. Тільки у цьому випадку краще не зловживати алкоголем, адже після світкувань вам доведеться спуститися вниз.

Домашня обстановка. Якщо ви прихильник новорічних святкувань у домашній атмосфері, не відмовляйтеся від яскравого свята. Організуйте маскарадну вечірку, запросіть дорогих людей і разом розважайтеся за допомогою цікавих конкурсів.

Новий рік у лісі. На зимові свята усі з нетерпінням чекають снігових заметів. Якщо природа все ж подбала про казковий Новий рік і здивувала усіх білосніжними краєвидами, чудовим варіантом для святкувань буде лісова казка. Запросіть своїх друзів, замаринуйте шашлики, візьміть шампанське, мандарини і відправляйтеся до лісу. А уже там розпаліть вогнище (з врахуванням правил безпеки звісно), дочекайтеся півночі та катайтеся на санках, ліпіть сніговиків, грайте в сніжки. Не соромтеся бути смішними. Подібний Новий рік можна організувати і в горах.

Ну а для тих, хто щорічно святкує Новий рік вдома, кращим варіантом буде "вихід в світ". Домовтеся про святкування у ресторані, боулінгу, караоке-барі і т.д. і насолоджуйтеся уже заздалегідь підготовленими для вас розвагами, сюрпризами та конкурсами.

Cвяткуйте Новий рік разом із готельно-розважальним комплексом "Хутір"

Яскравого Нового року!

Статті до теми:

Що одягнути на Новий рік 2016: поради рівнянкам

Топ-5 варіантів модних зачісок на Новий рік 2016

Скільки днів відпочиватимуть рівняни на Новий рік та Різдво

Яку погоду очікувати рівнянам на Новий рік





На правах реклами