Ми у Facebook
15.12.2015, 16:45

Чому комунальники Рівного, які впали з багатоповерхівки, опинилися на даху

Адже сталася трагедія у вихідний — у суботу, 12 грудня, між 12 та 13 годинами.
Як повідомляв портал ОГО, ремонт на даху п'ятиповерхівки у Рівному закінчився трагедією. Один з працівників ЖКП «Сонячне» помер по дорозі в лікарню, другий — в лікарні.

Поблизу Рівного "Жигулі" влетіли у відбійник


Як стало відомо ОГО з достовірних джерел, за тиждень до трагедії на даху п'ятиповерхівки на вулиці Набережній штормовий вітер заломив руберойд. Тож працівники ЖКП «Сонячне» виконували тут на тижні ремонтні роботи. Кажуть, що покрівельники, які впали з даху, залишили на даху інструменти. Тож у суботу вирішили за ними повернутися. Чи то вони побачили якісь недоліки у роботі, що вирішили щось підправити, чи щось інше, але чоловіки зірвалися з даху і впали одне на одного. Швидку допомогу до них викликали працівники котельні. До речі, ходять чутки, що обидва працівники ЖКП полізли на дах, будучи нетверезими.

У Рівному вбили юриста

- Я не знав про те, що мої працівники у неробочий час перебувають на даху і виконують якісь роботи, - прокоментував ОГО начальник ЖКП «Сонячне» Олександр Кухар. - Зараз цю справу розслідує поліція. Чи були покрівельники п'яні — з'ясовує експертиза. В обох чоловіків залишилися неповнолітні діти: у старшого — двоє, у молодшого — одна дитина.





На правах реклами