Ми у Facebook
21.12.2015, 11:15

У Рівному тепер є свій постачальник сонячних колекторів і теплових насосів

Продажем такого обладнання з цього року розпочало займатися місцеве ТОВ «ЕЛІКОН-ПОСТАЧ».
ТОВ «ЕЛІКОН-ПОСТАЧ» було створене в 2002 році і з того часу займалося електромонтажними роботами і комплектацією енергетичних об'єктів. Завдяки своїй гарній репутації і високій якості робіт, отримувало замовлення таких відомих підприємств, як ПрАТ»Костопільський завод скловиробів», ПАТ«Дубномолоко», ВАТ«Укртелеком» РФ, ПрАТ«Консюмерс-Скло-Зоря», ПАТ «Рівнеобленерго» та інших.

Втім, ситуація у державі із забезпеченням енергоресурсами, зростання цін на них і турбота працівників товариства про навколишнє середовище змусили ТОВ«ЕЛІКОН-ПОСТАЧ» вийти на ринок із новими сучасними видами продукції. Зокрема, це теплові насоси і сонячні колектори, які використовують для опалення будівель та підігріву води, а також сонячні панелі, які використовуються для отримання електричної енергії.

Як рівнянам отримати кредити на енергозбереження


- Це обладнання не тільки зменшує у кілька разів витрати на опалення й підігрів води, а воно ще й безпечне в експлуатації, бо у ньому немає відкритого вогню, - пояснює директор ТОВ «ЕЛІКОН-ПОСТАЧ» Віктор Бегей. - Окрім цього, на відміну від газових чи твердопаливних котлів, воно не завдає шкоди довкіллю. З допомогою нашого обладнання можна заробляти додаткові кошти, приміром, продаючи зайву вироблену електроенергію у мережу. Воно не потребує закупівлі енергоресурсів, бо використовує енергію сонця, повітря, землі. А найголовніше, що наше обладнання — надійне, бо ми співпрацюємо лише з давно перевіреними, добре знаними у світі виробниками сонячних панелей, колекторів і теплових насосів. Це такі, як OCHSNER (Австрія), ОCTOPUS (Швеція), SELFA (Польща), SolarWorld та PARADIGMA (Німеччина) тощо. Тож гарантія на наші сонячні панелі — близько 25 років, на теплові насоси — 50 років.


Жителі Рівненщини отримують гроші за утеплення будинків

Окрім постачання і встановлення енергоефективних насосів та сонячних колекторів і панелей, у ТОВ «ЕЛІКОН-ПОСТАЧ» надають безкоштовні консультації зі зменшення енерговитрат помешкань і будівель. Зокрема, пояснюють, чим можна замінити радіатори опалення, які лампочки та електролічильники краще встановити у будинку та на виробництві тощо. Також тут пропонують розрахунки витрат на встановлення енергоефективного обладнання, надають послуги з його обслуговування.

- Наше обладнання підходить не лише для приватних будинків, а й для багатоповерхівок, промислових будівель, - пояснює п. Бегей. - Тому у його встановленні можуть бути зацікавлені об'єднання співвласників багатоквартирних будинків. Також, думаю, справою честі всіх заможних людей повинно стати встановлення енергоефективного обладнання, щоб не витрачати зайво газ, і щоб держава натомість його могла спрямувати на виробництво. А це — ще один крок до енергонезалежності нашої держави.




Ще одним напрямком з енергоефективності в ТОВ «ЕЛІКОН-ПОСТАЧ» обрано резервне (або альтернативне) електропостачання на основі дизельних електростанцій. Цей тип обладнання призначений забезпечити споживачів якісним електричним струмом у випадку збою в основній електричній мережі з різних причин (обрив лінії, аварія на підстанції, тощо), при невеликих початкових та експлуатаційних витратах. На даний час, ТОВ «ЕЛІКОН-ПОСТАЧ» напрацьовано тісні ділові контакти з провідними лідерами-виробниками дизельних електростанцій, серед яких: Green Power (Італія), Aksa (Туреччина), Fogo (Польща), Akmel (Польща). Чисельні власники систем резервного електропостачання на основі дизельних електростанцій вже відчувають переваги власного автономного джерела електроенергії – напруга в їхніх оселях, офісах, цехах, виробничих комплексах є постійною і якісною.

Наша адреса:
ТОВ «ЕЛІКОН-ПОСТАЧ»
м. Рівне
вул. Данила Галицького, 19
офіс 304
тел. (0362) 43-67-34
(068) 55-364 -55
post.elikon@gmail.com





На правах реклами