Ми у Facebook
16.12.2015, 09:15

Нардеп з Рівного - про закиди щодо надто дорогого авто Ляшка

У соцмережі Фейсбук депутат Верховної Ради від Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовий, захищаючи свого лідера від дорікань у використанні надто дорогого авто, поділився враженнями від їзди у броньованому автомобілі.

Найкумедніші фотожаби на парламентський "тандем" Барна-Яценюк

"Хтось наївно думає, що броньоване автівка - це якийсь особливий комфорт.
Мушу вас розчарувати: це пекло.
У 2014, коли після погроз Кадирову отримав гранату в під'їзд і пораненого помічника, взяв у товариша покористатись броніком Chevrolet Suburban 2008 року (Andrey, дякую тобі за допомогу, я не забув).
На дівчат, звісно, справляє враження.
Але це реально пекло. Відчуття, наче ти їздиш в катафалку. Вікна не відкриваються. Курити не можна (бо тоді нема чим дихати). Щоразу при відкриванні дверей - німіє рука (через вагу). Їде, як корабель XIV сторіччя, - повільно пливе. Сильно розігнатися не можеш - через вагу машини. Тормозить жорстко з тієї ж причини. Коли сам за кермом - ще гірше, позаяк через броньоване скло бачиш усе, як через біфокальні окуляри. Салон довго прогрівається в холод, і довго охолоджується в спеку.
Пропоную Олегові Валєрічу (Ляшку - ред.) катати впродовж дня усіх, хто його тролить броньовичком. Самі відчуєте.
_____
І просто подивіться фото та ціни на avtiria перед тим, як коментувати те, чого не знаєте", - написав Андрій Лозовий.

Рівненський нардеп прокоментував "мітинг звільнених ментів"

Нагадаємо, що, за інформацією http://vesti-ukr.com/, журналісти сфотографували Олега Ляшка у центрі Києва, коли він виходив з покупками з дитячого магазину і сідав у величезний броньований джип преміум-класу Cadillac Escalade.

"Еротічєскіє ігри самцов іногда могут імєть вєсьма пєчальниє послєдствія..."

Такий позашляховик можна купити тільки в ексклюзивних дилерів, які торгують ВІП-машинами. Цей Cadillac витримує обстріли з автомата Калашникова та пістолета Magnum. Салон обтягнутий шкірою двох кольорів, всередині є плазмовий телевізор, міні-бар, пульт з сенсорним екраном, за допомогою якого можна керувати освітленням, музикою і кондиціонером. Ціна нового бронеджипа в Україні - $ 350 000 (приблизно 8 млн 750 тис. грн) і, за підрахунками, він є найдорожчим засобом пересування серед народних депутатів і членів Кабміну.






На правах реклами