Ми у Facebook
16.12.2015, 12:15

Рівнянка пропонує заборонити отримання вищої освіти до 21 року

Пояснює, що вища освіта має бути обдуманою, зваженою.
Таку ідею у соцмережі Фейсбук подала колишня журналістка Наталка Пастухова:

«Пропоную ЗАБОРОНИТИ вступ до вищих навчальних закладів дітям до 21 року.
Вища освіта має бути обдуманою, зваженою. Після школи діти не розуміють ані життя, ані того, що вони мають в ньому робити. Бо школа не дає таких знань. Вона готує дітей до вступу у ВИШ. Тому діти масово вступають не туди, і вчаться тому, що потім їм ніколи не знадобиться. Як наслідок - фахівці низького рівня та масове безробіття...Після школи дитина повинна усвідомити себе, отримати робітничу професію, або відслужити в армії, або попрацювати та вирішити, що їй в цьому житті робити, треба їй вища освіта чи ні.»

Хабарництво у Рівненському медколеджі викликало обурення рівнян

А ось як відреагували на пропозицію п. Пастухової рівняни:


Mihaylo Slobodzyan:
"Краще заборонити вступ до вишів на платну форму навчання для дегенератів, бо зараз там таких 99,9%. Та й на бюджетній формі навчання їх не менше... Взагалі, варто запровадити спеціальні IQ-тести і, по результату їх складання, надавати абітурієнту рекомендації - в бурсу чи університет. А може й взагалі - до світла, до праці".

Таня Дейнега:
"Погоджуюсь! Можна вчитися самостійно чому звгодно. Пробувати себе у різних професіях з азів, подорожувати і отримувати навички самостійного життя і заробітку. А тоді більшості і диплом не знадобиться".

Коли у школярів Рівненщини розпочнуться зимові канікули

Наташа Маркевич
: "На які гроші подорожувати після школи,не маючи освіти пропонуєте?"

Kordonets Oleg:
"Фахівці низького рівня та масове безробіття в Україні зовсім з іших причин".

Роман Яворський:
"21 це довго, але 19-20 було б нормою".

Natalia Pastuhova:
"21 - це як з алкологем. Якщо лікарі та держава визначили що людині вже можна продавати алкоголь в цьому віці, тобто вона є достатньо для цього зріла, значить саме в 21 рік людина вже може вирішувати самостійно - що їй треба".

Оксана Конончук:
"Це як палка з двох кінців - водночас люди не знають, чому вчаться, але саме в ці роки формується їхня особистість під впливом вузу і міста".





На правах реклами