Ми у Facebook
17.12.2015, 12:10

У Рівному вчитель заробляв на дитячій порнографії (+ФОТО)

41-річний вчитель одного з комунальних навчальних закладів міста може "загриміти" у в'язницю на сім років.
Працівники кіберполіції, поліцейські та прокуратура Рівного викрили 41-річного працівника комунального навчального закладу Рівненської обласної ради, який зі службового кабінету розповсюджував дитячу порнографію в мережі Інтернет.

На Рівненщині знову активізувались карткові шахраї (+РЕАКЦІЯ СОЦМЕРЕЖ)

Завантаження відеофайлів зі сценами дитячої порнографії відбувалось з персонального комп’ютеру, розташованого в одному з кабінетів комунального навчального закладу Рівненської обласної ради.

— Правоохоронці провели обшук в навчальному закладі у межах розслідування кримінального провадження, відкритого за частиною 4 статті 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів, що містять дитячу порнографію, або примушування неповнолітніх до участі у створенні творів, зображень або кіно- та відеопродукції, комп'ютерних програм порнографічного характеру) Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Поліського управління кіберполіції ДКП НП України Олег Лепеха. —Поліцейські вилучили три одиниці комп’ютерної техніки, електронні носії інформації, що підтверджують протиправну діяльність працівника закладу освіти.





Проведені судові експертизи в сфері мистецтвознавства підтвердили наявність сцен порнографічного характеру у відеоматеріалах, які розповсюджувалися в мережі Інтернет.

Наразі проводяться подальші слідчі дії та вирішується питання про призначення ряду додаткових судових експертиз. Чоловіку загрожує кримінальна відповідальність у виді позбавлення волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, повідомили у відділ комунікації ГУНП в Рівненській області.





На правах реклами