Ми у Facebook
17.12.2015, 14:30

На Здолбунівщині чоловіка вбила електропилка

Трагедія трапилась у селі Здовбиця.
Учора о 17:30 до Здолбунівського відділення поліції надійшло повідомлення диспетчера швидкої допомоги про трагічний нещасний випадок, який трапився у селі Здовбиця. Місцевий мешканець упав на працюючу електропилу. Від отриманих травм шиї чоловік загинув миттєво.

У Рівному вчитель заробляв на дитячій порнографії (+ФОТО)

Слідчо-оперативна група, яка одразу прибула на місце події, з’ясувала, що місцевий приватний підприємець попросив 37-річного односельчанина обрізати кущі на території його гаражів. Під час робіт він зачепився за гілку і, втративши рівновагу, впав на працюючу електропилу, якою поранив шию. Отримані тілесні ушкодження були несумісні з життям, тож лікарі швидкої медичної допомоги лише констатували смерть чоловіка. Натомість очевидці події кажуть, що сталося все миттєво.

— Наразі за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 271 Кримінального кодексу України (порушення вимог законодавства про охорону праці), — повідомив начальник Здолбуніського відділення поліції Олександр Панасюк. — Після проведення досудового розслідування буде надана остаточна правова кваліфікація вказаної події. Правоохоронці розглядають декілька версій, в тому числі і нещасний випадок.





На правах реклами