Ми у Facebook
19.12.2015, 20:40

Любовний гороскоп на 20 грудня

Про які проблеми на любовному фронті попереджають зорі представників 12 знаків зодіаку
ОВЕН. День та вечір будуть щедрі на приємні знайомства. Якщо, звісно, не ховатиметесь від життєвих радощів під ковдрою. Подбайте про те, щоб показати себе у максимально привабливому світлі.

ТЕЛЕЦЬ. Які б думки не відвідали вашу голову, знайдіть серед них трошки місця і для коханої людини. Інакше вам цього не пробачать…

БЛИЗНЮКИ. Сьогодні вам варто приділити максимум уваги собі та своїй харизматичній зовнішності. Результат буде спокусливий.

РАК. Для любовних справ день невдалий – заважатимуть всілякі проблеми та негативні емоції. Перечекайте несприятливий період – а завтра все буде інакше

ЛЕВ. Як би вам не хотілося когось спокусити, на жаль, імовірність переможного результату близька до нуля.

ДІВА. Навряд чи вам вдасться сьогодні укласти мирний договір з єдиною та неповторною коханою людиною. Примирення можна відкласти на завтра. А сьогодні тримайтесь!

Любовний гороскоп на 2015 рік

ТЕРЕЗИ. Терезів нині пощастить опинитися в центрі загальної уваги. І дана обставина може найсприятливішим чином позначитися на різноманітності вашої сексуального життя. Ловіть момент!

СКОРПІОН. Ваш час сьогодні буде на вагу золота. Подаруйте вихідний найближчій, найкоханішій людині. Бажано разом із собою.

СТРІЛЕЦЬ. Бережіть почуття людини, яка вас кохає. Навіть якщо заради цього доведеться брехати їй в очі. На жаль, для чесних одкровень і неприємних зізнань день не підходить…

КОЗЕРІГ. Друга половина дня, вечір та ніч просто таки створені для любові у всіх її проявах! Проведіть неділю з коханою людиною. Якщо такої у вас немає - терміново вирушайте на пошуки.

ВОДОЛІЙ. Варто прожити сьогоднішній вечір і сьогоднішню ніч не для себе, а для коханої людини. Буде про що згадати!

РИБИ. Не надто хороший день. Ідеальний час для того, щоб піти в себе, усамітнитися і як слід обміркувати тактику і стратегію ваших дій на найближчі кілька днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 19 грудня
Любовний гороскоп на 18 грудня
Любовний гороскоп на 17 грудня






На правах реклами