Ми у Facebook
22.12.2015, 08:00

Любовний гороскоп на 22 грудня

Що обіцяють зорі знакам зодіаку на любовному фронті?
ОВЕН. Спробуйте сьогодні по-новому глянути на проблеми вашого особистого (інтимного або навіть подружнього) життя.

ТЕЛЕЦЬ. Чекаєте на дзвінок чи просто поцілунок від коханої людини і ніяк не можете його дочекатися? Можливо, на те є вагомі й поважні причини. Зробіть перший крок самі)

БЛИЗНЮКИ. Сьогоднішній вечір не дуже вдалий для романтичного побачення й інтимної розмови з коханою людиною. То, може, краще побути на самоті?

РАК. Сьогодні все навколо вас буде майже таким, як ви хотіли. У межах розумного, зрозуміло.

ЛЕВ. Маєте чудовий шанс досягти практично ідеальних стосунків з вашим нинішнім сексуальним партнером, якщо такий є. І якщо ви думаєте ще й головою, крім інших частин тіла ))

ДІВА. Сьогоднішній вечір вам краще провести в товаристві людини, яка вас шалено кохає. Тільки з нею вам буде затишно і спокійно.

Любовний гороскоп на 2015 рік

ТЕРЕЗИ. Сьогодні ваша половинка чи таємна симпатія може піднести вам не зовсім приємний сюрприз. Що ж, буває.

СКОРПІОН. Не забувайте, що кожна людина сама кує своє щастя. А де це щастя може куватися - на роботі або в ліжку... Визначтесь нарешті, що для вас головне...

СТРІЛЕЦЬ. Не надто вдалий день для перемог на любовному фронті. Можливо, кращим виходом зі становища сьогодні буде повна відсутність бойових дій.

КОЗЕРІГ. Добре, якщо ваші плани на день та вечір збігаються з бажаннями вашого коханого/коханої. Інакше після розмови буде важко позбутися неприємного осаду.

ВОДОЛІЙ. Якщо відчуваєте певний застій чи прохолоду у стосунках з коханою людиною, не зневіряйтеся. Подумайте добре, що тут не так. Може, вам не вистачає впевненості в собі, а вашій половинці — уваги і любові?

РИБИ. Не ховайтеся від друзів і не лінуйтеся частіше запрошувати їх у гості. Бо якщо ви щасливі - заряджайте своїм щастям їх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 21 грудня
Любовний гороскоп на 20 грудня
Любовний гороскоп на 19 грудня






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ