Ми у Facebook
22.12.2015, 11:00

На Рівненщині поліцейські беруть хабарі: СБУ "взяла" уже чотирьох

Cпівробітники СБУ затримали на хабарах чотирьох працівників поліції у Рівненській області.
Про це повідомили з прес-групи УСБУ в Рівненській області.


Співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали на Рівненщині за останні дні на хабарах трьох працівників районних відділів дорожньої поліції, а також слідчого райвідділу поліції.

Двох поліцейських дорожньої поліції правоохоронці затримали у службовому автомобілі під час отримання 1500 гривень. Гроші вони вимагали від водія за повернення автомобіля та не складання протоколу про вчинення адміністративного правопорушення.

У Рівному засудили інструктора автошколи за хабар

Ще один працівник дорожньої поліції отримав хабар у тисячу гривень отримав через посередника. У таку суму капітан "оцінив" повернення вилученого водійського посвідчення. Співробітники спецслужби затримали офіцера разом зі спільником у службовому автомобілі.

У центрі обласного центру на зупинці громадського транспорту співробітники СБ України, також "взяли" слідчого Рівненського райвідділу поліції під час отримання двох тисяч гривень. Старший лейтенант поліції вимагав цю суму з фігуранта кримінального провадження за перекваліфікацію та закриття кримінального провадження.

За всіма фактами відкрито кримінальні провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

Слідчому вже повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

Стосовно інших хабарників вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжних заходів.





На правах реклами