Ми у Facebook
28.12.2015, 07:20

Рівненські вкладники банку «Фінанси та кредит» можуть забрати свої кошти

Про це повідомили з Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.
Для отримання коштів вкладники банку «Фінанси та кредит» до 3 лютого 2016 року включно можуть звертатись до установ банків-агентів Фонду: АТ «ОЩАДБАНК», ПАТ «АЛЬФА-БАНК», ПАТ «ПІВДЕННИЙ» та ПАТ «ПУМБ».

Відшкодування вкладникам АТ «Банк «Фінанси та кредит», які з будь-яких причин не звернуться до банку-агенту Фонду в цей період, здійснюватимуться за результатами розгляду їхніх індивідуальних письмових звернень на адресу Фонду до дня внесення запису про ліквідацію банку як юридичної особи до Єдиного державного реєстру юридичних осіб.

Що буде з державними банками України

Банк, що здійснює виплату коштів, визначається залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаному вкладниками під час укладання договору банківського вкладу/рахунку з АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ». Для Рівненської області це - «ОЩАДБАНК».

Для отримання гарантованої суми відшкодування вкладникам необхідно звернутись до установ банків-агентів та пред’явити паспорт і документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний номер). Виплати відшкодування також здійснюватимуться іншим особам на підставі нотаріально посвідченої довіреності.

Що робити, щоб не стати жертвою шахраїв, - поради рівненської поліції

Для отримання коштів на підставі свідоцтва про право на спадщину спадкоємцям спочатку необхідно надати до Фонду копії: паспорту та документа органу державної податкової служби про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційний код) та нотаріально засвідчену копію свідоцтва про право на спадщину.

Як працюватимуть банки на новорічні та різдвяні свята - ГРАФІК

Виплати відшкодувань вкладникам здійснюватимуть у розмірі вкладу, включаючи відсотки, нараховані на день початку процедури виведення Фондом банку з ринку, але не більше 200 тисяч гривень.

Довідкова інформація за телефонами:

«Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб»: 0 800 30-40-10, 0 800-308-108 (дзвінки по Україні безкоштовні).





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ