Ми у Facebook
24.12.2015, 15:23

Ювелірні прикраси входять в ТОП бажаних і оригінальних подарунків до будь-якого свята, і Новий рік – не виняток

Отримати ювелірні прикраси в подарунок мріють не тільки прекрасні дами, але й представники чоловічої статі!
У гіпермаркеті ювелірних виробів Zlato.ua ви зможете вибрати вишуканий подарунок друзям, батькам, другій половинці або собі. У каталогах представлені прикраси більш ніж 30 кращих українських виробників.

СЕКРЕТИ ВИБОРУ ЮВЕЛІРНИХ ПРИКРАС В ПОДАРУНОК

Можна запросто здивувати кохану людину подарунком, обравши ювелірну прикрасу, яка підходить під колір очей, волосся і по відтінку шкіри. Чи знаєте ви, що власникам засмаглої шкіри більше підходять срібні вироби і моделі з білого золота, доповнені перлами або опалом? Людям зі світлою шкірою йдуть строкаті і холодні камені, наприклад, агати, рубін і лазурит. Блондинкам підходять камені ніжних кольорів: корали і перли. Рудоволосим дамам варто обрати смарагд або аметист, а для брюнеток купуйте нефрит або бурштин.

Вік відіграє далеко не останню роль у виборі ювелірної прикраси в подарунок. Незвичайні прикраси з різнокольоровими каменями добре виглядають на молодих дівчатах. Образ ділових дам старшого віку вдало доповнять вироби, виконані в класичному стилі.

Уважно підійдіть до вибору сережок: хвилясті моделі відмінно виглядають на володарці подовженого обличчя, але не підійдуть дівчатам з круглим обличчям. А ось пуссети і крапельки – універсальні.

ТРИ ІДЕЇ ДЛЯ ПОДАРУНКА

Прикраси з камінням за знаком Зодіаку. Відмінний подарунок на Новий рік – сережки, каблучка або підвіска з камінням, підібраними під конкретний знак Зодіаку. Таким чином, подарунок стане не просто прикрасою, але і талісманом! Наприклад, Овнам і Тільцям краще дарувати бірюзу і сапфір, Близнюкам – агат, хризопраз і берил. «Правильним» подарунком для Раку стануть перли або хризоберил, а ось Левам більше підходять топаз, бурштин, хризоліт. Дівам принесуть удачу нефрит і сердолік. Експерти радять Терезам носити прикраси з опалами і лазуритами, Скорпіонам – з аквамарином або...читати далі http://nv.ua/ukr/lifestyle/culture/ideji-shchodo-viboru-virobiv-dlja-sjurprizu-juvelirni-prikrasi-v-podarunok-pid-novij-rik-87682.html





На правах реклами