Ми у Facebook
25.12.2015, 09:00

Після бренду за 300 тисяч рівнян "добили" ціною міської ялинки

Користувачі соцмереж обговорюють останні витрати міської влади Рівного.
Як писав портал ОГО, за 300 тисяч гривень Рівне стало "клоакою" і "нулем". Саме стільки грошей ЄС витратили на розробку бренду, чи то пак логотипу, Рівного, який викликав бурхливе обговорення у соцмережах. Городяни фантазували на тему, що може означати новий бренд міста, і обурювалися величезним витратам на його розробку.

Тепер їх вразили витрати на центральну міську ялинку. Про їх розмір розповіла у соцмережі Фейсбук журналістка Інна Білецька:

"А тепер про веселе. Про йолку. Це красивезне чудо в центрі обійшлось у 153 тисячі гривень. Доклали б ще 120 і зробили б ще одне лого))
Ми з Дімою трохи в шоці, а ви?"

Як у Рівному відкривали головну ялинку (+ФОТО, ВІДЕО)

А ось як на це відреагували городяни:

Мар'яна Рева:
"Ну от як тут не матюкатися???"

Ната Заяць: "Мы в 21 веке живем. Купите искусственную елку ОДИН РАЗ. и просто украшайте ее. Я в Люблине была в шоке - елка небольшая, просто из огоньков. Все со вкусом, никакого пафоса".

Игорь Богданець:
"Росте на площі, гірлянди і які не які іграшки знаааачно дешевші".

Скільки коштуватиме жива новорічна ялинка для рівнян

Олександр Федчук: "У нас за Шевченком 4 ялинки на метр нижчі від поставленої. Що завадило одну з них прикрасити?"

Наталія Сьомчик: "Да.... можемо собі дозволити... лого в вигляді хєрні за 300 000. Новорічне одоробало за 150 000.... а ще салют же ж мабуть запланований... тищ на 100"

Незвичайні новорічні ялинки


Віктор Салковський:
" 2 тепловізори, блін ("

Володимир Семенюк: "Цікаво, а що заважає 1 раз купити гарну штучну ялинку із довгою хвоєю, наближеною до хвої сосни... Ну 1 раз би заплатили мільйон (на таку висоту буде недешева і конусоподібна), але ж її на багато років би вистачило! І дерева цілі були б, і сумарні витрати можливо б зменшились! Це при нормальному господареві, а не такому, який думає ще трохи "розпиляти"...





На правах реклами