Ми у Facebook
25.12.2015, 14:51

Зазираючи у вікна: що (не)приховує ЖК “Spectrum”?

Яскраві фасади, оригінальна архітектура, цікаві планування квартир, затишний внутрішній дворик і відокремлена парковка — що ще потрібно у новобудові? А таки потрібно: якість будівництва і матеріали, від яких залежить, чи довго ви будете тішитися красою та функіональністю житла.

З'ясуємо, що пропонує проект, який привертає увагу своїм дизайном, інфраструктурою та сучасними плануваннями. Зазирнемо у вікна ЖК “Spectrum”, що будується просто поруч із офісом забудовника — компанії РЕНОМЕ.



Попередні проекти “РЕНОМЕ-ЄВРОБУД” створили фірмі імідж будівельної організації, яка знається на якості зведеного житла. Ідеться про житловий будинок на Тихій, 7, ЖК “Родинний” та ЖК “Гетьман Виговський”. Цьогоріч розпочалося будівництво нового комплексу на Костромській, і позиціонують його як сучасний квартал, який навіть перевершить вищезгадані об'єкти.



Які ж матеріали використовують у ЖК “Spectrum”? Зазираючи у майбутнє, можемо побачити комплекс із величезними панорамними вікнами, які і фасад роблять цікавішим, і чудовий вид із квартир відкривають. А питання енергоощадливості та збереження тепла вирішується за рахунок використання металопластикових профілів Rehau. До речі, про тепло: у кожній квартирі буде встановлено німецькі радіатори, а також — німецькі котли Vaillant п'ятого покоління: найкращі котли цього відомого бренду, які поки що є новинкою в Україні. Для надійного та довготривалого функціонування систем опалення і водопостачання у ЖК “Spectrum” передбачені поліетиленові труби Rehau. І якщо про суттєві “плюси” цих матеріалів знають переважно люди, обізнані у галузі будівництва, то оцінити переваги німецьких ліфтів Schindler зможуть абсолютно усі мешканці комплексу. Як і якість будинків, несучі стіни та міжкімнатні перегородки яких муруються із червоної керамічної цегли. Такі матеріали забезпечують не тільки міцність та довговічність конструкції попри будь-які сюрпризи нашого клімату, а й екологічність будівель.



За словами директора напрямку з управління нерухомістю РЕНОМЕ Федора Делегана, компанія використовує такі матеріали тому, що “в експлуатації відчувається, наскільки вони якісні. Якщо на цьому зекономити — невдовзі виникали б ситуації, в яких нам не хотілося б опинитися”. Покупці квартир хочуть знати, у що вкладають кошти, а інвестиція у надійне та якісне житло — вигідний варіант. У РЕНОМЕ впевнені: квартири ЖК “Spectrum” виправдають найкращі очікування своїх власників.



Фото — з архіву ГК РЕНОМЕ

Читати також:

«А ви готові до нового стилю проживання?» - Новий проект житлового комплексу від групи компаній «РЕНОМЕ»

25 років групі компаній "РЕНОМЕ"





На правах реклами