Ми у Facebook
26.12.2015, 09:30

«Кардинал-Рівне» не втримав перемогу в грі проти «титанів» [+Відео]

У матчі 13 туру Екстра-ліги – останньому гостьовому поєдинку МФК «Кардинал-Рівне» у 2015 році – рівненчани здобули чергове очко. Щоправда, команда з Рівного цілком могла привезти додому і повноцінну перемогу, але не втримала перевагу у три м'ячі
Зустріч МФК «Кардинал-Рівне» почав у звичному для себе ключі. На другій хвилині кращий бомбардир «Кардинала» Богдан Новак вивів гостей уперед. Але на 13 хвилині Павло Пічкуров встановив відновив паритет у рахунку – 1:1.

Щоправда, через дві хвилини Юрій Сондак знову вивів рівненчан уперед. А до закінчення першого тайму зусиллями Андрія Кіданова і Павла Дармовіса кардиналівці збільшили перевагу до трьох м'ячів, і команди пішли на перерву за комфортного для гостей рахунку – 1:4.

На старті другої половини матчу вже господарі провели швидкий гол - відзначився Анатолій Милинький, але всередині тайму одна з атак гостей завершилася голом Володимира Кручка – 2:5.

Проте за хвилину кращий бомбардир «титанівців» Павло Пічкуров відквитав один м'яч, а потім ще двічі примушував капітулювати Івана Гурка. Останній свій гол бомбардир господарів провів за хвилину до фінальної сирени – 5:5.

Наступну гру підопічні Сергія Піддубного проведуть 29 грудня з другою командою Екстра-ліги - львівською «Енергією».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Боротьбу за Кубок України МФК «Кардинал-Рівне» почне у Франківську

«Кардинал» переміг «Приват» і покинув останнє місце в Екстра-лізі

Поточна турнірна таблиця Екстраліги.

Календар матчів Екстраліги.


Окрім львів'ян «Кардинал» ще прийматиме 10 січня лідера чемпіонату «Локомотив» і 22 січня хмельницький «Спортлідер+», а в гостях зіграє спочатку 4 січня з амбітним «ЛТК-ІнБев-НПУ», а заключну гру регулярного цьогорічного чемпіонату проведе 20 лютого в Івано-Франківську проти тамтешнього «Урагану».

Технічні дані.

«Титан-Зоря» (Покровське) – «Кардинал-Рівне» - 5:5 (1:4)
Голи: Пічкуров (13, 30, 34, 39), Милинький (22) - Новак (2), Сондак, (15), А.Киданов (16), Дармовіс (18), Кручок (29).
Попередження: Шеховцов (18), Доманський (18), Засенко (33), Тарасенко (37) - Ситник (37), А.Киданов (39).








На правах реклами