Ми у Facebook
28.12.2015, 13:00

Керівник рівненського «Правого сектору» залишає політсилу вслід за Ярошем

Роман Коваль (у центрі)

Але залишається у політиці.
Дмитро Ярош виходить з "Правого сектору"

Керівник рівненського «Правого сектору» Роман Коваль прокоментував ОГО вихід Дмитра Яроша з «Правого сектору» і розповів про подальші плани свої й політорганізації:

На рівненський "Правий сектор" поскаржилися Порошенку (ФОТО)

- Я залишаюся у команді Дмитра Яроша. Напрацювання по «Правому сектору» у нас залишилися, але це буде в іншій структурі. Що це буде за структура, як називатиметься — стане відомо після з'їзду й конфренції політсили, які відбудуться через два тижні. Завтра відбудеться прес-конференція Дмитра Яроша з приводу його виходу з «Правого сектору». Після цього я зроблю відповідну заяву у Фейсбук. В областях залишаться наші штаби, але вони називатимуться штабами Дмитра Яроша, а не «Правого сектору».

Керівник рівненського "Правого сектору": "Нас хочуть дискредитувати"

Роман Коваль також розповів, що у планах політорганізації - створення Добровольчої української армії замість ДУК, бо корпус поступово у неї переростає і до нього готові приєднатися чимало військових Збройних Сил України та працівники Служби Безпеки. Але, мовляв, багатьох стримує приставка «Правий сектор» до назви цієї військової організації. Окрім цього, за його словами, є низка негараздів у самій політорганізації.

- Не лише революцією можна змінити країну. Є ще й еволюційний шлях. Приклад цього — французький генерал і Президент де Голль, який за короткий час зміг змінити ситуацію в країні і вона стала передовою у Європі. Тобто боротьба наша не завершується, а стає більш якісною і з більшою кількістю людей. І в майбутньому ми бачимо Дмитра Яроша на посту Президента України, - додав п. Коваль.





На правах реклами