Ми у Facebook
29.12.2015, 11:20

Вибух емоцій та смаку – "Pizza Celentano Ristorante"

Закладу вдалося зробити неймовірне – зруйнувати шаблони та стереотипи і довести, що піца не лише смачно, але круто і видовищно, а їх стравам та обслуговуванню позаздрять найкращі європейські ресторани.
Відкрились "Pizza Celentano Ristorante" у травні минулого року. За короткий час закладу вдалося завоювати вибагливу аудиторію справжніх гурманів та поціновувачів італійської кухні, а також шанувальників хорошого вина.

Ресторан пішов найвдалішим шляхом, який може обрати заклад, – працювати чесно, відкрито, щиро та найголовніше – смачно. Адже це єдиний в Україні ресторан, де фірмову страву – піцу – готують спеціально навчені майстри, так звані піцайоли, що перетворюють цей процес у справжнє шоу.

ФОТО ЗАКЛАДУ ТА СТРАВ У ГАЛЕРЕЇ

Меню закладу припаде до душі та здивує навіть найвибагливішого гостя!
Піци з найрізноманітнішими начинками, на будь-який смак, традиційні та авторські пасти, страви з м’яса та риби і, звісно ж, – великий вибір італійських вин.

До слова, вина у ресторані – взагалі окрема тема. Тут на них добре розуміються і знають, яким вином підкреслити саме Ваш настрій та вашу страву.Сподобалось вино, яке куштували за обідом? У крамниці, що знаходиться одразу в ресторані, Ви завжди зможете прикупити пляшку-другу чудового італійського вина за ціною, що приємно здивує.

ФОТО ЗАКЛАДУ ТА СТРАВ У ГАЛЕРЕЇ

Окремої уваги заслуговує і кавова карта ресторану. Унікальна кава – для унікальних людей, саме так заклад позиціонує власну лінійку крафтової кави EgoЇста, що задовольнить смак найвибагливішого кавомана.

Ще одна "фішка"ресторану – Bambino room, де на малюків чекає багато сюрпризів та забавок, зокрема модна ігрова приставка Xbox, нові знайомства, мультфільми та улюблена піца у новому мега-розмірі. Усе це робить його справді сімейним рестораном №1 у Рівному.

ФОТО ЗАКЛАДУ ТА СТРАВ У ГАЛЕРЕЇ

Приємно здивує і підбір персоналу. Тут офіціант і вдало пожартує, і смачну страву порадить.

Тож якщо Ви шукаєте смак, естетику та затишок, якщо звикли до європейських ресторанів, цінуєте смачну кухню та розумієтесь на хорошому італійському вині – вибір очевидний. У "Pizza Celentano Ristorante", побувавши раз, хочеться повертатись ще і ще. І щоразу Ви отримаєте незабутній вибух смаку та емоцій!

ФОТО ЗАКЛАДУ ТА СТРАВ У ГАЛЕРЕЇ

А вже незабаром на рівнян та гостей міста чекає відкриття ще одного закладу, за адресою Чорновола, 17а, з повністю оновленим меню, дизайном та безліччю приємних і смачних сюрпризів.

"Pizza Celentano Ristorante" – руйнуємо стереотипи разом!
м. Рівне, вул. Словацького, 4/6
Години роботи:
Понеділок – Неділя: 10:00-23:00
Контактний телефон: 
(0362) 45 03 45





На правах реклами