Ми у Facebook
04.01.2016, 21:00

Зірки серіалу “Величне століття. Роксолана”: що змінилось у 2015 році

Починаючи з 11 січня, на телеканал “1+1” знову повертається найуспішніший турецький серіал “Величне століття. Роксолана” – всі сезони поспіль! Рівнянки в очікуванні зустрічі з улюбленими акторами.
А ми поцікавились, що за рік змінилося в кар'єрі та особистому житті найпопулярніших турецьких акторів.

Мер'єм Узерлі – королева ночі й косметики



БІЛЬШЕ ФОТО

Зірка серіалу “Величне століття”, рудоволоса Мер'єм Узерлі, яка блискуче зіграла молоду Роксолану – Хюррем Султан, після тривалої відсутності знову повернулася в Стамбул. Після народження донечки актриса мешкала в Німеччині, фотографувалась і давала інтерв'ю у модному глянці багатьох країн світу. Останні півроку Узерлі знімалася у фільмі “Материнська рана” разом з Озаном Гювеном (Рустем Паша у ”Величному столітті”). Торік їм навіть приписали роман. А зараз красуня бере участь у зйомках серіалу “Королева ночі”. Також днями зірка презентувала власну фірмову косметику, яка з'явиться у продажу вже у січні 2016 року.


Халіт Ергенч – під прицілом фотокамер

Канни-2016. Катя Осадча бере інтерв'ю в Халіта Ергенча - Султана Сулеймана у "Величному столітті"
Канни-2016. Катя Осадча бере інтерв'ю в Халіта Ергенча - Султана Сулеймана у "Величному столітті"


Всіма улюблений Халіт Ергенч (Султан Сулейман) зайнятий у різноманітних проектах. Він ведучий найбільших шоу та церемоній, зокрема у Каннах цього року представляв новий серіал-продовження “Величне століття. Кьосем Султан”. Халіт не тільки успішний бізнесмен, власник кафе і продюсерських компаній, а й чудовий співак, музикант і танцівник. Незабаром вийде його новий музичний альбом. А ще актор – чудовий сім'янин.

БІЛЬШЕ ФОТО

Днями Ергенч викроїв годинку вільного часу і вирішив зробити передноворічні покупки у стамбульському торговому центрі. І, звісно, опинився у полі зору журналістів. Репортери почали розпитувати про низькі рейтинги нового проекту творця “Величного століття” Тимура Савджі. Халіт відповів: «За цим питанням я не стежу. Можу сказати, що вони докладають максимум зусиль і багато трудяться. З приходом Берен Саат (Біхтер у серіалі “Заборонене кохання”, який щойно закінчився на “1+1”), все зміниться і стане на свої місця”.


Небахат Чехре мріє про велике кіно



БІЛЬШЕ ФОТО

Незрівнянна “міс Всесвіт 1965” Небахат Чехре, яка блискуче виконала роль Валіде Султан у серіалі “Величне століття” і світської левиці Фюрдез-ханум, матері Біхтер у “Забороненому коханні”, неймовірно популярна в арабських країнах. А король Кувейту і його сім'я запросили актрису до себе в гості, де вручили їй цінний подарунок – годинник марки Franck Muller, інкрустований дорогоцінними каменями, вартістю сто тисяч доларів.

Днями репортери помітили зірку, яка відпочивала разом зі своїми подругами в одному з кафе Стамбула. Актриса поскаржилася представникам пресі, що через серіали її перестали запрошувати у велике кіно. “Таке враження, що про мене забули. Робота в серіалах – це добре, але якими прибутковими та успішними вони не були б, кіно набагато важливіше. Я завжди відкрита для таких пропозицій”.


Молода мама Пелін Карахан – у чудовій формі

Пелін Карахан знову в формі
Пелін Карахан знову в формі


БІЛЬШЕ ФОТО

Пелін Карахан щаслива у шлюбі й успішна в світі моди та кіно. За рік, що минув, виконавиця ролі дочки Роксолани Міхрімах Султан встигла народити первістка, скинути зайві кілограми, розглянути 15 пропозицій про участь у різноманітних проектах і обрала головну роль у новому телесеріалі “Досить”. Це дуже хороша жіноча історія, яка зустрічається не тільки в бідних сім'ях, але дуже часто і в багатих. Героїня Пелін Карахан потерпає від моральних знущань свого чоловіка.


Нур Феттахоглу - на сьомому місяці



БІЛЬШЕ ФОТО

Відразу дві актриси “Величного століття” – Нур Феттахоглу (Махідевран Султан, вона ж Пейкер у “Забороненому коханні”) і Сельма Ерґеч (Хатідже Султан) - відвідали ярмарок дитячих товарів. Про вагітність Нур, яка зараз на сьомому місяці, відомо давно і всім. А ось що на цьому ярмарку робила Сельма? Після заміжжя актриси у пресі з'явилися чутки, що актриса при надії. І для цього є підстави. Адже у вересні цього року Ерґеч вийшла заміж за Джана Оза, з яким зустрічалася кілька років. На запитання репортерів про творчі плани, Сельма відповідає, що вирішила поки відпочити і... ніяково червоніє.


Вахід Перчин грає сильну жінку-ткалю


Відома театральна актриса Вахід Перчин, яка поборола рак і блискуче впоралася з роллю 50-річної Хюррем Султан в серіалі “Величне століття”, повертається на телеекрани у серіалі “Час переселення”. У цьому проекті актриса виконує роль сильної жінки на ім'я Дженнет, якій доводиться жити у світі, де у всьому домінують чоловіки. Оскільки героїня займається тканням килимів, Вахід довелося брати уроки ткацької майстерності.


Брати-вороги насправді нерозлучні друзі



БІЛЬШЕ ФОТО

Актори Арас Булут Ійнемлі та Енгін Озтюрк, які зіграли у “Величному столітті” братів Баязида і Селіма, днями разом зі своїми коханими відвідали концерт популярної співачки Сезен Аксу. Енгін на концерт прийшов зі своєю дівчиною Іділь Фірат, про романтичні стосунки яких відомо вже давно. А ось про кохану Араса досі не було відомо взагалі нічого. Нею виявилася актриса Біге Онал, з якою Ійнемлі познайомився на знімальному майданчику серіалу “Марал”.


Бурак Озчивіт і Фахріє Евджен – разом



БІЛЬШЕ ФОТО

Виконавець ролі Малкочоглу Балі Бея у серіалі “Величне століття” Бурак Озчивіт разом зі своєю партнеркою по серіалу “Корольок – пташка співоча” і коханою дівчиною в реальному житті Фахріє Евджен 12 грудня потрапив у поле зору всюдисущих репортерів. Зіркова пара прогулювалася по торгово-розважальному центру. Бурак і Фахріє вирішили зробити передноворічний шопінг. Закохана пара завжди відпочиває разом. Красень-актор Бурак Озчивіт зараз зайнятий на зйомках серіалу “Чорне кохання” (“Kara Sevda”). Однак, незважаючи на щільний знімальний графік, він знаходить час для спілкування зі своєю коханою Вони разом роблять ранкову пробіжку та снідають у ресторанчику на набережній Босфору. А взагалі, Фахріє Евджен частенько навідується на знімальний майданчик “Чорного кохання”. Кажуть, що вона ревнує – адже у коханого в новому фільмі безліч сцен поцілунків...

«Корольок» закінчився - актори підтвердили, що мають стосунки [Фото+Відео]

До речі, Бурак Озчивіт не тільки знімається з телевізійних проектах, він також заснував власну продюсерську компанію і зняв два фільми. Крім того, він є обличчям бренду “Clear”, продукцію якого вже три роки рекламує в Еміратах. Нещодавно стало відомо, що актор прийняв пропозицію на рекламу найбільшого банку Дубая. З чуток, за цю рекламу Бурак Озчивіт отримає півтора мільйона доларів.


Мерве Болугур вийшла заміж

Весільна фотосесія Мерве Болугур
Весільна фотосесія Мерве Болугур


БІЛЬШЕ ФОТО

Незрівнянна красуня, актриса і модель Мерве Болугур (Нурбану Султан у “Величному столітті”) у серпні цблшл року вийшла заміж за свого коханого – співака Мурата Далкіліча. Нещодавно зіркову пару бачили на вулицях Стамбула. Журналісти відзначили, що Мурат помітно погладшав. Він зізнався, що його дружина чудово куховарить: “Я з'їдаю все, що Мерві готує мені на сніданок і на вечерю. А готує вона дуже смачно!”. На питання про те, чому подружжя не носить весільних обручок, Далкіліч відповів, що весь світ і так знає, що вони одружені.

До речі, цілком можливо, що в 2016 році в Україні покажуть і продовження саги про епоху Сулеймана Пишного – “Величне століття. Кьосем Султан”. На жаль, героїв "Величного століття" тут ми не побачимо. Зате в новому серіалі починає зйомки Берен Саат - Біхтер, головна героїня серіалу "Заборонене кохання", показ якого завершився 25 грудня на телеканалі "1+1".

БІЛЬШЕ ФОТО

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
«Величне століття»: життя акторів після серіалу [+Фото]





На правах реклами