Ми у Facebook
29.12.2015, 12:20

Миколу Петренчука вчетверте переобрали головою рівненського відділення НОК

У понеділок, 28 грудня, в Рівному пройшла V звітно-виборна Асамблея відділення НОК України у Рівненській області. На ній вчетверте поспіль на посаду голови організації було обрано Миколу Петренчука.
За підсумками таємного голосування 39 з 41 голосу делегатів було віддано панові Миколі, який і буде обіймати цю посаду вчетверте.

«Першим заступником залишився голова ОО ФСТ «Колос» Анатолій Соляр, заступником голови обрано директора Рівненського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-спеціалізована спортивна школа» №26 Рівненської міської ради Володимира Дзюбака. Було також вибрано виконком у складі одинадцяти осіб, ревізійну комісії та відповідального секретаря – Юлію Руду, яка і у попередньому скликанні обіймала цю посаду», - розповіли для кореспондента ОГО у КЗ «Рівненський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Відзначається, що Асамблея прийняла нову редакцію Положення про Відділення та рішення щодо своїх основних завдань на 2016-2019 роки.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Держслужбовець з Рівненської ОДА вдруге став кращим рефері України

Обласна федерація футболу урочисто нагородила кращих






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ