Ми у Facebook
30.12.2015, 15:30

«Кардинал-Рівне» не стримав натиск львівської «Енергії» [+Відео]

В останній грі 2015 року рівненська футзальна команда у рідних стінах поступилася «Енергії» зі Львова. Львів’яни у матчі проти МФК «Кардинал-Рівне» вирішили своє головне завдання вже у перші 12 хвилин, за які провели чотири м’ячі у ворота господарів.
З восьмої по дванадцяту хвилини першого тайму «Енергія» забила чотири голи і, здавалося, остаточно «вбила» інтригу у поєдинку. Щоправда, до перерви МФК «Кардинал-Рівне» зусиллями Павла Дармовіса та Богдана Новака два голи відквитав і рахунок став вже не таким безнадійним.

Утім у другому таймі «енергетики» відіграли відповідно до рахунку і не лише втримали потрібний їм відрив у голах, але й збільшили його до чотирьох м’ячів.

В цілому, результат матчу виявився цілком прогнозованим – «Енергія» відноситься до когорти лідерів Екстра-ліги і в останній своїй грі, навіть, перемогла безсумнівного фаворита змагань – харківський «Локомотив». Натомість, МФК «Кардинал-Рівне» у нинішньому сезоні зосередився на боротьбі за останнє прохідне місце у play-off. Тут головним конкурентом рівненчан залишається криворізький «Приват», який займає останню сходинку в турнірній таблиці та на два очки відстає від «кардиналівців».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Боротьбу за Кубок України МФК «Кардинал-Рівне» почне у Франківську

«Кардинал-Рівне» не втримав перемогу в грі проти «титанів»

Календар матчів Екстраліги.
[/b]

Щодо заключних матчів у регулярному чемпіонаті, то МФК «Кардинал-Рівне» ще прийматиме 10 січня лідера чемпіонату «Локомотив» і 22 січня хмельницький «Спортлідер+», а в гостях зіграє спочатку 4 січня з амбітним «ЛТК-ІнБев-НПУ». Останню гру в чемпіонаті рівненчани проведуть 20 лютого в Івано-Франківську проти тамтешнього «Урагану».

Протокольні дані.
МФК «Кардинал-Рівне»
- «Енергія» (Львів) - 2:6 (2:4)
Арбітри матчу: Руслан Лутій (Київ), Єген Диннік (Харків)
Спостерігач арбітражу: Сергій Стрілецький (Суми)
Результат матчу першого кола: 2:4
Голи: Дармовіс (16), Новак (18) - Мих. Грицина (8), Павленко (9, 26), Радевич (10), Маринюк (12), Мик. Грицина (40)
Попередження: не було - Кузь (17)
Вилучення: не було










На правах реклами