Ми у Facebook
30.12.2015, 20:40

Любовний гороскоп на 31 грудня - 1 cічня

Що обіцяють зорі знакам зодіаку в новорічну ніч 2016?
ОВЕН. Сексуальний потенціал Овнів досягне небачених висот. І, чесне слово, буде прикро, якщо він пропаде даремно. Якщо ви самотні - не засмучуйтесь, до вечора ще, зрештою, далеко...

ТЕЛЕЦЬ. Сьогодні можуть виникнути певні проблеми в особистому житті. Вирішити їх допоможуть друзі - чудово, якщо вони будуть поряд. Щоправда, позитивний результат побачите вже не сьогодні, а вранці Нового року )

БЛИЗНЮКИ. Зірки й планети розташувались з натяком на приємне знайомство в середині дня, яке плавно перетікає в настільки ж приємний вечір, жагучу ніч... Наступний день буде важко згадати... треба відіспатись...

РАК. Самотні ви чи ні - але знайте: стріла Амура може вразити вас сьогодні в самісіньке серце. Причому абсолютно несподівано. Але це станеться за маленької умови - якщо не будете сидіти вдома 1 січня.

ЛЕВ. Ранок не принесе вам нічого екстраординарного. Зате день і вечір будуть багаті на приємні знайомства, легкий флірт... Постарайтеся бути на висоті у всіх відношеннях.

ДІВА. Якщо сьогодні вам доведеться готувати місце для любовного побачення - орієнтуйтеся, насамперед, на свій власний смак. Навіть у тому випадку, якщо він суттєво відрізняється від смаку вашої таємної симпатії чи коханої людини.

ТЕРЕЗИ. Хто ж у наш час не хоче великого, чистого кохання? Сьогодні вночі воно може зазирнути у вашу душу у вигляді світлих спогадів чи реальних обіймів.

СКОРПІОН. Навіть якщо у вашому особистому ужитті нічого не відбудеться або все станеться з точністю до навпаки - не засмучуйтесь, не плачте і не напивайтесь. Було б за ким плакати ))

СТРІЛЕЦЬ. Сьогодні справи сердечні опиняться на першому місці. Заплановане на останній день старого року романтичне побачення має великі шанси завершитись глибоко вночі 1 січня чимось дуже приємним.

КОЗЕРІГ. Про ваші особисті стосунки з іншою людиною можуть дізнатися всі. Ну, що сталося - те сталося. Але все ж таки постарайтеся не давати приводу для негарних пліток.

ВОДОЛІЙ. Можете сьогодні зустріти людину, яка у майбутньому зіграє далеко не останню роль у вашому інтимному житті. А ось яку - зірки не розшифровують.

РИБИ. Сьогодні на вас чекає довга і обтяжлива розмова. Будьте готові до того, що вам не вдасться вставити в неї буквально жодного слова. Тому краще жувати і пропускати зауваження вашої половинки повз вуха ))





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ