Ми у Facebook
31.12.2015, 11:00

Рівненський коледж економіки та бізнесу: у ювілейний рік — з впевненістю в якості освіти

До свого 50-річчя, яке відзначатиметься в 2016 році, Рівненський коледж економіки та бізнесу підійшов у гарній формі.
Підсумок півстолітньої роботи — це близько 30 тисяч випускників, серед яких — доктори і кандидати наук, керівники областей, головні бухгалтери солідних підприємств загальнодержавного рівня. А найголовніше — випускники не мають проблем із працевлаштуванням. Вони здобувають і фах, і рівень підготовки, які стають їхньою перевагою на ринку праці. Адже конкуренція стимулює банки, підприємства торгівлі, готелі, ресторани і туристичні агентства дбати про належну кваліфікацію персоналу — тут випускникам РКЕБ і стає у пригоді грунтовна підготовка, отримана у стінах закладу.

Прагнучи іти в ногу з часом, Рівненський коледж економіки та бізнесу цього навчального року розпочав підготовку молодших спеціалістів за двома новими напрямками – “Обслуговування в готелях” і “Ресторанне обслуговування”. У майбутньому, відповідно до нового переліку спеціальностей, адаптованого до європейських стандартів, це буде інтегрований напрямок - “Готельно-ресторанне обслуговування”. А тим часом заклад успішно пройшов акредитаційну експертизу з усіх існуючих спеціальностей: “Бухгалтерський облік”, “Фінанси і кредит”, “Товарознавство та комерційна діяльність”, “Виробництво харчової продукції” та отримав відповідні ліцензії і сертифікати терміном дії до 2025 року.

Зберігати традиції і водночас йти в ногу з часом, гнучко реагувати на вимоги ринку і дивитися у майбутнє – постійне завдання колективу закладу, яким ось уже два десятиліття вміло керує заслужений працівник освіти України, відмінник охорони здоров'я, відмінник освіти, почесний працівник туризму України, кандидат педагогічних наук Василь Прокопович Романчук. Очолюваний ним колектив — 72 педагогічних працівники, серед яких 11 відмінників освіти України й 32 викладачі вищої категорії — дає молоді якісну освіту і чудові можливості для самореалізації. Незабутні студентські роки для студентів коледжу — це і постійна участь у командах КВН, і спільні з викладачами виступи на сцені з концертними номерами, і спортивні здобутки. Так, щороку студенти РКЕБ беруть участь у спартакіадах міста і області серед вишів І-ІV рівнів акредитації з 13 видів спорту і в більшості виборюють призові місця. Ось і цьогоріч волейбольна команда дівчат здобула першість на розпочатій спартакіаді обласного комітету з фізичного виховання і спорту МОН України. А постійна участь в олімпіадах і науково-практичних конференціях на базі провідних вищих навчальних закладів згодом отримує вдале продовження — випускники РКЕБ успішно продовжують здобувати вищу освіту в університетах Рівного, Києва, Львова, Луцька, Одеси, Переяслав-Хмельницького, Полтави, Тернополя.

До теми:

"Ранкова кава": гість – директор Рівненського коледжу економіки та бізнесу Василь Романчук

Рівненський коледж економіки та бізнесу: надійно, якісно, престижно

Вибір "ОГО". Василь РОМАНЧУК — Справжня еліта





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини