Ми у Facebook
31.12.2015, 16:30

У фіналі Кубка мера «Славія» обіграла «Горизонт» [Фото+Відео]

Останньою футзальною подією 2015 року у Рівному став фінал Кубка мера, який пройшов 30 грудня у залі ДЮСШ №4. У ньому рівненська «Славія» здобула вольову перемогу над костопільським «Горизонтом» і стала володарем цього почесного трофею.
Сам фінальний поєдинок почався вдаліше для команди Костопіль, яка майже відразу забила два м'ячі (Роман Дацюк та Сергій Степанюк). Утім, «Славія» завдяки двом голам Романа Волоха, рахунок зрівняла. Здавалося, ще трішки і рівненчани дотиснуть суперника, але натомість вони знову примудрилися пропустити (Роман Дацюк оформив «дубль») і команди пішли на перерву за рахунку 2:3 на користь «Горизонту».

Другу половину фінального матчу «Славія» провела набагато зібраніше, особливо це стосувалося гри в обороні. Спочатку «славісти» зрівняли рахунок (Микола Коляда), а згодом вийшли уперед – 4:3 (дальній удар вдався Максиму Новосаду). За кілька хвилин до фінальної сирени «Горизонт» був змушений піти «ва-банк» і випустити на поле п'ятого польового гравця. Саме помилку під час розіграшу «п'ятого зайвого» використав Олександр Бондар, який вразив порожні ворота суперника та встановив остаточний рахунок мату – 5:3 на користь «Славії».

Таким чином, рівненчанам, які ставали чемпіонами відкритого чемпіонату міста два останні роки, підкорилася вершина, котру вони безуспішно штурмували п'ять років тому. Нагадаємо, що у 2010 році у фіналі «Славія» поступилася «Соколу».

Відзначимо, що минулого року володарем Кубка мера міста Рівне стала команда «Хімік», котра у фіналі перемогла «Комфорт-Сервіс».

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У Кубку мера Рівного з футзалу визначилися фіналісти

У Рівному стартував Кубок мера з футзалу
















На правах реклами