Ми у Facebook
01.01.2016, 20:00

Любовний гороскоп на 2 січня

На любовному фронті можливі зміни. Про що попереджають зірки знаків зодіаку?
ОВЕН. Так і кортітиме витратити спільні гроші на щось, як ви думаєте, красиве і корисне. Ваші наміри можуть суперечити планам вашої половинки…

ТЕЛЕЦЬ. Вашому натиску і завзяттю зможуть позаздрити всі, хто сьогодні має з вами справу. Крім представниць прекрасної статі. Тут непогано було б знати міру…

БЛИЗНЮКИ. Якщо ви вирішите змінити імідж, то сьогодні ваш час настав! Найважливіше, що це ваше рішення знайде найактивнішу підтримку у вашої коханої/коханого.

РАК. Ваша друга половина має намір витрачати гроші по повній програмі. Замість того, щоб сваритися і з'ясовувати, хто більше приносить в хату, просто тримайте гаманець у себе.

ЛЕВ. Сьогодні ви з успіхом вирішите всі проблеми, пов'язані з любовними справами. Готуйтеся до романтичної вечері при свічках і дорогого подарунка.

ДІВА. Чудовий день, щоб зайнятися собою. Пройдіться по магазинах, відвідайте косметолога і стиліста, підберіть нове вбрання в онлайн-магазині. Результат перевершить всі сподівання.

ТЕРЕЗИ. Сьогодні вам належить займатися грошима та подарунками. Для справ сердечних день нейтральний.

СКОРПІОН. Сьогодні вам не буде рівних. А все завдяки зіркам, які наділять вас особливим шармом і чарівністю. Використовуйте цей час для досягнення особистих цілей.

СТРІЛЕЦЬ. Відчуєте гостру нестачу часу, старі болячки дадуть про себе знати, та й настрій буде не з кращих. Тому будьте уважні і не сваріться х коханими через дрібниці.

КОЗЕРІГ. Події цього дня або якісь новини змусять вас дивитися на життя інакше. Слава і визнання - ось чого ви домагаєтеся. Добре було б, якщо це розуміла ваша друга половина. І підтримала вас.

ВОДОЛІЙ. Сьогодні вдалий час для купівлі романтичного подарунка для коханої людини. Не будьте скнарою!

РИБИ. Святкування Нового року дасться взнаки, страшенно втомить і примусить близьких хвилюватися про ваше здоров'я. Можливі непорозуміння з коханими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп на 31 грудня - 1 cічня
Позитивний гороскоп на 2016 рік





На правах реклами